Back to Top

Losse gebruikte iPhone 6S 64GB Zwart kopen – tweedehands iPhone 6S 64GB Zwart toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Een los gebruikt iPhone 6S 64GB Zwart toestel kopen (zonder abonnement) is nu ook mogelijk! De oorspronkelijke Apple-kleuren van de iPhone 6S zijn: spacegrijs, goud, roségoud en zilver, maar daar is dus nu ook de kleur zwart bijgekomen voor de Apple iPhone 6S in refurbished en gebruikte (tweedehands) staat! Voor liefhebbers van kleur zwart is dit uiteraard een zegen. Webwinkels gebruiken namelijk soms ook een andere (kleur) behuizing voor niet nieuwe iPhone toestellen.

De beste en goedkoopste aanbiedingen van de Apple iPhone 6S 64GB Zwart

Hierboven tref je de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse tweedehands / gebruikte iPhone 6S 64GB Zwart toestellen aanbieden.

Onze toestelvergelijker voor een losse gebruikte iPhone 6S 64GB Zwart maakt het nu mogelijk om de beschikbare deals / aanbiedingen eenvoudig en goed op prijs te vergelijken. Het aanbod en de prijzen in deze vergelijker worden steeds geüpdatet, om je altijd actuele prijsinformatie te kunnen bieden!