Back to Top

Losse gebruikte iPhone 6S Plus Wit kopen – tweedehands iPhone 6S Plus Wit toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Een los gebruikt iPhone 6S Plus Wit toestel kopen (zonder abonnement) is nu ook mogelijk via iPhone.nl! De oorspronkelijke kleuren waarin Apple de iPhone 6S Plus op de markt heeft gebracht zijn: spacegrijs, goud, roségoud en zilver, maar daar is dus nu ook de kleur wit bijgekomen voor de Apple iPhone 6S Plus in refurbished en gebruikte (dus tweedehands) staat! Webwinkels gebruiken namelijk soms ook een andere (kleur) behuizing voor niet nieuwe iPhone toestellen. Is wit jouw favoriete kleur? Dan is dit natuurlijk goed nieuws!

De beste en goedkoopste aanbiedingen van de Apple iPhone 6S Plus Wit

Hierboven vind je de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle aanbieders / webwinkels die losse tweedehands / gebruikte iPhone 6S Plus Wit toestellen aanbieden.

Onze toestelvergelijker voor de losse, gebruikte, witte iPhone 6S Plus maakt het nu mogelijk om de beschikbare deals / aanbiedingen eenvoudig op prijs te vergelijken met elkaar. Het aanbod en de prijzen in deze vergelijker worden steeds door de aanbieders geüpdatet, zodat je altijd actueel aanbod en actuele prijsinformatie hebt!