Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Je hebt eindelijk genoeg geld bij elkaar gespaard en je weet zeker dat je een computer van Apple wilt. Maar wat wil je nou precies? Het kan soms aardig lastig zijn om een keus te maken tussen een Macbook of een iMac.

Het is bekend dat je bij de aanschaf van een desktop iMac meer computer voor je euro’s krijgt maar deze is dan weer niet portable. Het is tegenwoordig wel eenvoudig om 2 computers te linken door middel van programma’s als iCloud Drive – dus je zou in theorie een Macbook én iMac kunnen aanschaffen - maar het is gemakkelijker om er gewoon 1 te gebruiken. Daar bijkomend is het natuurlijk ook gewoon heel erg duur om twee Apple computers aan te schaffen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Combineren en testen

Ik heb de afgelopen jaren veel verschillende dingen geprobeerd. Zo had ik eerst alleen een desktop pc, toen enkel een Macbook en vervolgens de combinatie van beide. Persoonlijk vind ik het heel fijn om met een iMac te werken inclusief een groot scherm met daarbij nog een externe muis en toetsenbord. Omdat ik ook veel buiten huis werk of onderweg ben heb ik daarnaast eigenlijk nog een Macbook nodig. Dus wat heb ik gedaan? Combineren!

MacBook pro

Het is namelijk niet persé nodig om een iMac te kopen als je op een groot extern scherm wilt werken. Ik heb daarom een groot scherm aangeschaft; de LG UltraFine 5K Display met daarbij een Rain Design mStand voor Macbook Pro. Hier sluit ik met gemak mijn Macbook Pro op aan waardoor ik alle voordelen benut van een groot scherm. Wanneer ik naar een afspraak ga of buiten de deur werk ontkoppel ik snel mijn Macbook Pro en ben ik weer flexibel!

Lees ook: Apple stopt productie voor thunderbolt displays

imac

Nieuwe releases Mac en Mac Mini

Ik denk dat nieuwe releases van de iMac en Mac Mini mij niet over de streep trekken om er eentje aan te schaffen. Door het gebruik van externe apparatuur wanneer je thuis of op kantoor is het overbodig geworden. Zo’n extern scherm is misschien een grote investering maar je kan er jaren mee door!

Lees ook: Waarschuwing let op neppe USB-C kabels

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.