Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De richtlijnen voor ontwikkelaars zijn aangescherpt door Apple. In de nieuwe richtlijnen staat expliciet dat het verboden is om apps te maken die cryptomunten kunnen mijnen. 

Apple heeft het verboden om cryptomunten te kunnen mijnen via een app op je iPhone. Vaak is het niet eens zichtbaar in een app dat er gemijnd worden. De apps hebben de mijningsprocessen vaak op de achtergrond. Hierdoor wordt de batterijduur van je iPhone beïnvloed en het kan zelfs de levensduur van je telefoon verkorten.

Niet alleen apps krijgen met de nieuwe richtlijnen te maken, maar het heeft ook invloed op reclames van derden die ongemerkt cryptomunten mijnen via jouw iPhone. De regels hebben geen invloed op de apps die je laten handelen in cryptomunten of apps die je de koers in laten zien. Apple laat alleen de crypto-apps toe die van ontwikkelaars afkomen en geregistreerd staan als organisatie. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Wat zijn onze favoriete bitcoin apps?

Er zijn veel verschillende apps die je kunt gebruiken om je cryptomunt te beheren. Dit zijn onze aanraders!

Blockchain Bitcoin Wallet

Jouw cryptomunten zijn extra veilig in Blockchain. De app kent een tweefactorauthenticatie, pincode én back-upprocedure. Je kan dus niet zomaar jouw geld verliezen, tenzij de koers in een keer heel hard daalt natuurlijk. Via de app is het eenvoudig om de cryptomunten over te maken naar anderen. Het dashboard is overzichtelijk en je kunt zelfs de waarde in 20 verschillende valuta inzien.

Coin Ticker

Handel je liever niet in de Bitcoin vanwege de vrije val die de munt soms maakt dan kunnen we Coin Ticker aanraden. De app heeft meer dan duizend verschillende cryptomunten. De app geeft inzicht in de huidige koers, maar ook in de historische koers zodat je weet wat de munt heeft gedaan. Ook deze app is goed beveiligd. Je kunt de app beveiligen met Touch ID en Face ID.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.