Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

In 2018 komt de iPhone SE 2 uit. Deze directe opvolger van de SE uit 2016 zal niet veel anders zijn. Hoeveel verschillende geruchten het beweren, krijgt de SE2 geen notch of inkeping aan de voorkant.

Deze inkeping is vooral bekend van de iPhone X. Het gaat hier om een inkeping die ruimte biedt aan de frontcamera. Hierdoor is het mogelijk het toestel te voorzien van schermvullend display. De notch is een echte hype: inmiddels nemen verschillende Android fabrikanten dit design over.

iPhone SE 2 toestellen vergelijken (zodra beschikbaar)

Dit is waarom de iPhone SE 2 geen notch krijgt

De SE uit 2016 en de SE2 uit 2018 zijn echte budget iPhones. Het is de goedkoopste lijn van Apple, en dat blijft ook zo. Dit verklaart waarom Apple geen hoge kosten in design of functies zoals Face ID steekt. Zou de iPhone SE 2 voorzien zijn van schermvullend display met notch, dan liggen de productiekosten automatisch een stuk hoger. Dit is dan ook waarom de SE2 niet voorzien wordt van deze beroemde inkeping.

iPhone SE 2 abonnementen vergelijken (zodra beschikbaar)

SE2 iets duurder dan de eerdere versie

De iPhone SE is bij Apple zelf verkrijgbaar vanaf €420. Bij veel aanbieders zien we het toestel voor een prijs die rond de €300 tot €350 ligt. Omdat de SE2 over wat betere specificaties beschikt, zal deze ook iets duurder geprijsd zijn. We moeten zeker rekening houden met een hogere introductieprijs, mogelijk vanaf €450 tot €500. Nog steeds een prima prijs voor een nieuwe iPhone.

Onthulling van de iPhone SE2

Apple werkt aan verschillende nieuwe modellen. We wachten op de opvolger van de iPhone X: mogelijk de X2 of misschien wel de iPhone 11. Hierover is nog vrij weinig bekend. Naar alle verwachting zal Apple dan ook als eerste de SE2 uitbrengen. Later in het jaar volgen één of meerdere modellen, dit kan echter ook pas begin 2019 zijn.

De eerdere SE uit 2016 is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud, spacegrijs en rose goud. De iPhone SE2 wordt ook in verschillende kleuren geleverd. Daarnaast hebben liefhebbers de keuze uit een gemiddelde of hoge opslagcapaciteit. Het is belangrijk om hier goed over na te denken, omdat het geheugen niet uitbreidbaar is. Apple werkt overigens aan nieuwe toestellen die wél voorzien zijn van een uitbreidbaar geheugen: hier moeten me echter nog even op wachten.

Goedkopere iPhones: refurbished iPhones vergelijken

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer