Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Naast alle productaankondigingen deze week komt iTunes ook met een update. Het is weliswaar een kleintje maar wel een zeer welkome! Je kunt namelijk met iTunes 12.6 voortaan films huren en op al je Apple devices bekijken. Hoe? Dat lees je in dit artikel!

Huurfilms voor al je Apple devices

De nieuwe functie is beschikbaar wanneer je iOS update naar 10.3 en tvOS naar 10.2. Deze versies worden nu al een tijd lang getest door Apple wat aantoont dat de definitieve versies snel zullen verschijnen.

De nieuwe functie is een heerlijke toevoeging voor mensen die vaak films in iTunes huren. Waar je eerst alleen op het apparaat waar je de film downloadde kon kijken, kan het nu overal! Als voorbeeld: een gehuurde film op Apple TV kan je met gemak afspelen op je Mac en vice versa! 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iOs 10.3 en tvOS 10.2 komen eraan!

Wat opvalt is dat de iTunes update pas werkt op de nieuwste versies van iOs en tvOS terwijl deze alleen nog in Betaversie beschikbaar zijn. We kunnen hieruit wel concluderen dat de updates er heel dicht aan zitten te komen. Wanneer? Lastig te zeggen! We gokken eind deze week. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer