Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De 'Bank of America' rust nieuwe pinapparaten uit met 'kaartloos' pinnen. Een Reddit-gebruiker uit Redondo Beach Californië) merkte op dat een nieuw pinapparaat uitgerust is met instructies om met Apple Pay te betalen. Ook op de website van Bank of America is hier meer over te lezen.

NFC reader en Apple Pay logo

Nieuwe pinapparaten in de Verenigde Staten van Bank of America worden uitgerust met een NFC reader en het logo van de Apple Pay dienst. Het is gewoon nog mogelijk om op de 'traditionele' manier geld te pinnen bij deze pinapparaten.

Apple Pay cardless ATM

Op dit moment werken de pinapparaten alleen met een Bank of Amerika (gekoppelde) pas. Het gebruik van een andere in Apple Pay gekoppelde pas is niet mogelijk. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Apple Pay in Nederland

Wanneer Apple Pay naar Nederland komt is helaas nog steeds onduidelijk. Apple Pay zou een goede toevoeging zijn aan de Nederlandse betaalmethodes, vooral met de verbeterde betaalmogelijkheden van Apple Pay in MacOS Sierra.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer