Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Met je iPhone blijf je in contact met vrienden familie en collega’s. Ook voor opslag, fotograferen of navigeren is de iPhone je trouwe partner. Wist je dat je ook geld kunt verdienen met je iPhone? Dit kan met behulp van een aantal praktische apps. Van het delen van je ervaringen tot het maken van foto’s, aan alles valt wat te verdienen. Dit zijn de 5 beste apps die jouw iPhone geld opleveren.

1. Pact: verdien geld met een gezonde lifestyle

Dankzij de app Pact behaal jij je fitnessdoelen, ideale gewicht of leer je gezonder eten. Bepaal zelf je doelen en sla deze in de app op. Zodra je een doel bereikt hebt, ontvang je hier geld voor. Dankzij deze beloning weet ruim 95% van de gebruikers hun doelen te bereiken. Je hebt hier wel een account voor nodig, daarnaast maakt de app gebruik van je GPS locatie.

Bekijk alle nieuwsartikelen over apps (financieel)

2. Roamler: al winkelend je boodschappen terugverdienen

Kost een volle koelkast je teveel? Dankzij roamler verdien je hier een gedeelte van terug. Na het installeren van de app wordt je gevraagd om eerst een aantal oefenopdrachten te voltooien. Heb je dit succesvol gedaan, dan ontvang je steeds meer opdrachten. Het gaat hier om het maken van foto's in de supermarkt of je koelkast, bedenken van een goed idee tot het interviewen van iemand. De app maakt gebruik van gps. Binnen de app kunnen gebruikers op elkaar reageren.

3. Jingit: geld verdienen met je Facebookaccount

Maak je gebruik van je Facebookaccount via de iPhone app? Installeer dan ook de Jingit app en verdien geld door contact te maken met je favoriete merken. Je geeft de app toestemming tot het plaatsen van advertenties op je Facebookaccount. Bekijk de advertentie, scan de barcode van een aanbevolen merk of doe een aankoop en verdien op een eenvoudige manier inkomsten. Laat dit uitbetalen op je bankrekening of op een e-card, te besteden bij een van je favoriete retailers.

4. Easy shift: krijg betaald voor het geven van reviews

De Easy shift app betaalt jou uit voor het voltooien van snelle opdrachten of het achterlaten van een review. Zoek winkels in de buurt, voltooi enquêtes en laat een foto achter. Binnen 48 uur ontvang je een betaling via PayPal. Geen ervaring vereist en geen ingewikkelde aanvraagprocedure, na het downloaden van de app ga je direct van start.

5. Scoopshot: dagelijkse fotowedstrijden en winnaars

Kan jij het niet laten om met je iPhone camera de mooiste plaatjes te schieten, dan is de scoopshot app zeker iets voor jou. Word lid van de wereldwijde community en doe mee aan de dagelijkse fotowedstrijden. Bekende uitgevers en favoriete merken vragen om je beste foto’s te delen. Andere gebruikers stemmen op alle inzendingen. Elke dag is er een nieuwe winnaar. Met je beste foto’s maak je kans op prijzen of cash geld, uitbetaald door uitgevers die de foto’s opkopen.

Ook geld verdienen met je iPhone? Download een van deze populaire apps en verdien geld vanuit je luie stoel. Zo leuk kan een iPhone zijn!

Tip: iPhone toestellen op prijs vergelijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer