Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

In deze afbeelding, uitgelekt via Cult of Mac, is de behuizing van de nieuwe Macbook Pro te zien. Wij schreven eerder over dit verwachte model, waarop zich onder andere een aanraakgevoelige OLED balk en diverse USB-C poorten zullen bevinden.

Deze nieuwe Macbook Pro wordt waarschijnlijk in het laatste kwartaal van 2016 gepresenteerd. Zoals hieronder te zien is zal er boven het toetsenbord een aanraakgevoelige OLED balk geplaatst wroden. Op deze OLED balk zijn diverse functies zoals schermhelderheid en volume direct te regelen. De balk zal zo'n 1 centimeter diep zijn.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Macbook Pro OLED

Op de andere uitgelekte afbeelding hieronder is te zien dat de laptop voorzien wordt van maar liefst vier USB-C poorten zowel als de welbekende 3,5mm jack aansluiting. Bovendien is te zien dat deze Macbook nog een stukje dunner is dan de huidige Macbook Pro, vergelijkbaar met de huidige Macbook Air.

Macbook Pro OLED

Bovendien lijkt het dat Apple de speakers aan beide kanten van het toetsenbord heeft geplaatst, waardoor er een betere geluidsweergave ontstaat. Dit verschil zal vooral merkbaar zijn op het kleinere 13" model.

 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer