Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Er is een app ontwikkeld voor het gebruik van de Samsung Gear S2 smartwatch op de iPhone uitgelekt. Middels deze iPhone app kan Samsung waarschijnlijk ondersteuning voor de S2 smartwatch op iOS apparaten leveren.

Is dit echt?

De eerste vraag die wij onszelf stelden was natuurlijk of deze uitgelekte app echt door Samsung ontwikkeld is. Het kan ook een onofficieel hobby-project zijn. De app verscheen op XDA Forums en werkt alleen met de S2 op 'basisniveau'. De uitgebreide functies hebben nog geen ondersteuning gekregen. Wellicht heeft dit te maken met het feit dat de S2 smartwatch eerst voorzien moet worden van een nieuwe firmware.

Samsung kondigde in januari aan dat het bedrijf iOS support voor de S2 smartwatch ging ontwikkelen. Tot nu toe werd deze watch alleen ondersteund op Android toestellen.

Gear S2 smartwatch

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Een concurrent voor de Apple Watch

De Gear S2 doet op sommige vlakken wellicht hetzelfde als de Apple Watch maar heeft een veel 'klassiekere' look. De Apple Watch is vierkanter en daarmee futuristischer. Bovendien is de Gear S2 iets scherper geprijsd, dit horloge is al beschikbaar vanaf € 329. 

Wat denk jij? Is het interessant voor Samsung om ondersteuning voor de S2 op iOS te ontwikkelen en gaat Apple dit toestaan? Wij zijn benieuwd!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.