Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple heeft tijdens een gesprek over de veiligheid van iOS apparaten een aantal interessante feiten gedeeld over het gebruik van de iPhone: zo vertelde Apple dat de gemiddelde iPhone gebruiker het toestel zo'n 80 keer per dag ontgrendelt.

Meestal met Touch ID

De meeste Apple gebruikers ontgrendelen hun toestel met Touch ID (de vingerafdrukscanner), zo'n 89% van de gebruikers heeft Touch ID ingesteld en in gebruik.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

80 keer per dag ontgrendeld

Volgens Ben Bajarin (The Verge) is het beveiligen van een apparaat dat bijna 100 keer per dag ontgrendelt wordt niet makkelijk. Touch ID is een veiligere en bovendien minder tijdrovende methode dan het invoeren van een code. Daarnaast maakt Touch ID het mogelijk om Apple Pay te gebruiken en kan de vingerafdrukscanner als beveiligingsbevestiging in verschillende apps toegepast worden in plaats van een code.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.