Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De eerste verpakking van de gloednieuwe iPhone 7 is uitgelekt via een Chinese leverancier van Apple. Daarnaast zijn er foto’s verschenen van de mat zwarte iPhone 7.

De foto’s verschenen op een Chinese sociale media website met de bedoeling om de nieuwe iPhone 7 mat zwarte editie te laten zien. Hierbij liet de leverancier ook een glimp zien van de verpakking.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Witte verpakking op website Apple

Het opmerkelijke is dat de website van Apple een witte verpakking bij de mat zwarte versie van de iPhone 7 laat zien. Voor deze foto’s zijn er nog niet eerder afbeeldingen gelekt van mogelijke verpakkingen. Nu is het even afwachten wat de daadwerkelijke kleur zal zijn. Met in het achterhoofd de aandacht die Apple gaf in de Keynote aan de Jet Black kleur zou het zo maar eens kunnen kloppen. Welke kleur vind jij het beste passen bij de iPhone 7 gitzwart ‘jet black’?

Tot nu toe is echter nog niks naar buiten gekomen van Apple zelf. De verpakkingen zijn normaal gesproken niet interessant omdat men weet dat deze altijd wit zijn.

gitzwarte iphone 7 verpakking

Groot aantal pre-orders

De pre-orders in de Verenigde Staten lopen de pan uit. Ook wij merken een groter aantal orders en interesse in dit vlaggenschip model ten opzichte van de iPhone SE. Mocht je nu de iPhone 7 of iPhone 7 Plus vooruitbestellen dan kun je hem thuis verwachten rond de 16de van september. Vanaf 16 september is het toestel normaal te bestellen via onze iPhone 7 vergelijkingstool

gitzwarte iphone 7 verpakking

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.