Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ben je er al mee bekend… met de Go! Go! Go! Deals van T-Mobile? Tot en met 31 december 2018 heeft deze provider de Go! Go! Go! Deals actie lopen. Dat betekent hoge maandelijkse kortingen op de bundels, voor toestellen met abonnement en abonnementen zonder toestel. Lijkt dit je aantrekkelijk? Lees dit artikel dan even door, en je weet daarna alles wat je moet weten over deze fantastische tijdelijke kortingsactie.

Maandelijkse korting op je bundel

De T-Mobile Go! Go! Go! Deals houden in dat je een flinke (!) maandelijkse korting krijgt op je bundel, als je uiterlijk 31 december aanstaande nog een abonnement met toestel afsluit. De exacte hoogte van de korting die je krijgt hangt af van het soort abonnement (met toestel) dat je kiest. Voor het goedkoopste 2-jarige abonnement ‘1GB + onbeperkt bellen’ bedraagt de maandelijkse korting 7,50 euro, voor ‘5GB + onbeperkt bellen’ komt dit echter al neer op een korting van maar liefst 14 euro per maand, en voor 10GB + onbeperkt bellen is de maandelijkse korting zelfs 15 euro! Ook de 1-jarige T-Mobile abonnementen vallen onder de Go Go Go deals kortingsactie, en je maandelijkse voordeel is daarbij bijna gelijk als je het vergelijkt met abonnementen met een looptijd 2 jaar.

Bekijk alle Go Go Go aanbiedingen voor abonnementen met toestel

Heb je geen toestel nodig, maar sta je wel voor een verlenging van je abonnement bij T-Mobile? Of wil je een geheel nieuw abonnement afsluiten en overstappen naar T-Mobile, dan past ‘Sim Only’ het beste bij je. Ook in dat geval ontvang je een flinke korting op je maandelijkse bundel, namelijk 5, 10 of zelfs 11 euro, uitgaande van een abonnement met een looptijd van 2 jaar. Bij de 1 jarige Sim Only’s is de besparing 4, 9 of 10 euro per maand.

Uiteraard zijn de hiervoor genoemde bedragen de kortingsbedragen per maand, je totale voordeel (over de hele looptijd) is dus nog veel groter! Je totale voordeel (in euro’s) over de hele looptijd van je abonnement kun je eenvoudig uitrekenen door de genoemde kortingsbedragen te vermenigvuldigen met 12 of 24 maanden.

Bekijk alle Go Go Go aanbiedingen voor abonnementen zonder toestel (Sim Only’s)

Alle Go Go Go aanbiedingen bekijken

Wil je weten hoe maandbedragen uitpakken voor diverse abonnementen met smartphones (waaronder de iPhones) en Sim Only abonnementen, kijk dan hieronder voor aanbod dat voldoet aan jou wensen en profiteer deze maand nog van langdurig voordeel!

Alle aanbiedingen

Apple aanbiedingen

Huawei aanbiedingen

LG aanbiedingen

Motorola aanbiedingen

Samsung aanbiedingen

Sony aanbiedingen

En voor de Go Go Go Sim Only deals kun je hier terecht:

Sim Only aanbiedingen

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer