Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De nieuwste iPhone inclusief mobiel abonnement, het is nog steeds één van de meest verkochte telefoonabonnementen. Met zoveel verschillende providers is het wel goed zoeken naar de goedkoopste aanbieder. Wie denkt het goedkoopste abonnement gevonden te hebben, kan soms bedrogen uitkomen.

Er zijn een aantal manieren om de prijs van een abonnement inclusief iPhone flink te verlagen. Diverse providers zoals T-Mobile, Vodafone of Tele2 stunten met de beste abonnementen aanbiedingen. Afhankelijk van het aantal belminuten en internet betaal je (anno maart 2018) maandelijks tussen de €27 en €60. Hier zit wel een iPhone toestel bij, variërend van de nieuwste iPhone X tot het oudere iPhone 6s model.

Let op met refurbished toestellen

Steeds vaker worden refurbished iPhones 'als nieuw' verkocht. Deze term is echter voor meerdere uitleg vatbaar. Refurbished iPhones zijn tweedehands toestellen die op verschillende punten zijn gecheckt en opgelapt. Uit een test door de Consumentenbond blijkt dat veel van deze toestellen niet zijn voorzien van een nieuwe accu. Ook vertonen sommige toestellen duidelijke gebruikerssporen. Over het algemeen zal een provider minder snel een refurbished toestel inclusief abonnement aanbieden, maar het blijft toch goed opletten.

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

De valkuilen van een abonnement met telefoon

Tegenwoordig wegen we de voor- en nadelen van een abonnement met telefoon goed tegen elkaar af. Toch blijft het moeilijk om te kiezen tussen een gewoon abonnement of sim only. Een gratis telefoon bij een telefoonabonnement bestaat niet, je betaalt het toestel altijd zelf. Dit wordt ook wel kopen op afbetaling genoemd.

Tip: Sim Only abonnementen vergelijken

Iedereen met een abonnement met mobiele telefoon boven €250 krijgt een positieve BKR registratie. Deze BKR registratie heeft nog geen nadelige gevolgen voor het afsluiten van een lening of hypotheek. Dit wordt een ander verhaal wanneer je de provider ondanks herinneringen en aanmaningen niet op tijd betaalt. In dit geval wordt de positieve registratie omgezet naar een negatieve registratie.

Buiten dit nadeel biedt een abonnement inclusief iPhone alleen maar voordelen. Abonnees krijgen een iPhone naar keuze, ontvangen hier garantie over en hoeven niet in één keer een grote smak geld neer te tellen. Aan de nieuwste iPhone kan al snel een prijskaartje tot €1000 hangen, iets dat niet iedereen onder zijn matras heeft liggen. Een abonnement inclusief iPhone lijkt dan ook de meest logische keuze.

Goedkoopste iPhone abonnementen

Het begint met het vergelijken van de goedkoopste iPhone abonnementen. Daarnaast is het ook belangrijk om goed te kijken naar de provider, omdat hier met betrekking tot service en kwaliteit ook wel wat verschil tussen zit. De beste mobiele providers zijn onder andere Tele2, Ben, Vodafone en T-Mobile. Ook Youfone, KPN, Hollandse Nieuwe en Telfort scoren zeer goed. Let ook eens op de uitrol van 5G internet, waarmee sommige providers veel sneller zijn.

Selecteer op specifieke wensen zoals megapixels en schermgrootte. Een tweejarig abonnement is voordeliger, maar misschien onverstandig wanneer je niet bekend bent met de provider. Let vooral goed op de aansluitkosten. Een abonnement inclusief iPhone mag dan goedkoop lijken, wanneer hier nog eens €50 aansluitkosten bij komen ben je op de eindstreep duurder uit.

Vergelijk zelf: iPhone abonnementen

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer