Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Je bent op zoek naar het goedkoopste abonnement iPhone X. Waar moet je precies op letten? Kijk niet alleen naar de telefoon zelf, maar zeker ook naar de samenstelling van het telefoonabonnement. Het aantal belminuten, databundel maar ook de provider zijn belangrijk. Zo kom je tot de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Apple iPhone X specificaties

Misschien vind je de smartphone zelf wel het belangrijkst. Daarom kijken we eerst naar de Apple iPhone X specificaties. Dit model is sinds oktober 2017 verkrijgbaar. Hij heeft een 5,8 inch-scherm met 2436 x 1125 pixels. Het toestel is ip67 gecertificeerd, dit betekent dat deze gedurende 30 minuten tot 1 meter diepte onder water kan blijven. De iPhone blijft dan gewoon werken. Dit zijn de overige iPhone X specificaties:

 • Super amoled touchscreen
 • Besturingssysteem iOS 11 (upgradebaar naar iOS 12)
 • Apple A11 Bionic processor
 • 3GB RAM geheugen
 • 64 tot 256 GB intern geheugen
 • Dual 12mp en 12mp hoofdcamera
 • 7mp selfiecamera
 • Face ID
 • 2716 mAh batterij (3G gesprekstijd tot 21 uur)
 • Snelladen en Qi draadloos opladen

Dit waren de iPhone X specificaties. Deze iPhone is verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs en zilver.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Goedkoopste abonnement iPhone X uitkiezen

Je bent nu toe aan het uitkiezen van een goedkoop abonnement in combinatie met een iPhone X. Dit zijn de belangrijkste zaken:

 • Provider
 • Aantal belminuten
 • Databundel
 • Contractduur

1. De provider

Welke provider is jouw favoriet? T-Mobile staat bekend om zijn razendsnel mobiel netwerk met uitstekende 4G-dekking. Ook KPN doet het op dit gebied zeer goed. Providers als Simyo, Simpel en Ben staan juist weer bekend om hun lage abonnementsprijzen. Ga je voor het goedkoopste abonnement, dan kom je bij een van de kleinere providers uit. Deze maken gebruik van het mobiele netwerk van de grotere providers.

2. Het aantal belminuten

Hoe vaak en hoelang bel jij maandelijks? Het is belangrijk om hier goed naar te kijken. Bel je buiten je belbundel, dan kom je voor hoge kosten te staan. Dit voorkom je door een belbundel op maat te nemen. Hierbij heb je de keuze uit 100 belminuten tot onbeperkte belminuten. In het laatste geval hoef je nergens naar om te kijken, tenzij je naar een betaald nummer belt. Houd ook even rekening met bellen naar niet-Europese nummers. De provider brengt hiervoor extra kosten in rekening. Is dit een probleem, kies dan voor een aparte belbundel met bellen naar het buitenland.

3. Databundel mobiel abonnement

Vergeet je databundel telefoonabonnement niet! Handig voor onderweg of wanneer je geen gebruik kunt maken van het wifi (thuis)netwerk. Dankzij mobiel internetten kun je toch overal gebruik maken van WhatsApp, e-mail en je internetbrowser. Van kleine databundel (250 MB) tot onbeperkte data: wat past bij jou? Hoe meer data, hoe duurder je abonnement. Toch loopt de prijs niet zo hoog op: het verschil tussen 1 GB of 25 GB bedraagt bij dezelfde provider slechts één tot enkele euro's.

4. Contractduur mobiele telefoon

De prijs van het abonnement met iPhone X hangt ook van de contractuur af. Providers doen er alles aan om hun klanten te behouden. Bij een tweejarig contract kun je dan ook vaak op een aardige korting rekenen. Ga je voor een eenjarig contract? Hou dan mogelijk rekening met aansluitkosten (€25). Afhankelijk van de provider kun je ook voor een maandelijks opzegbaar contract kiezen. Dit is wat duurder, maar je zit nergens lang aan vast.

Met bovenstaande tips vind je snel en gemakkelijk het goedkoopste abonnement iPhone X.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer