Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone SE: een compacte krachtpatser. Deze nieuwe iPhone heeft het formaat van de iPhone 5s maar is even snel als de welbekende iPhone 6s. Daarnaast heeft het toestel een 12 Megapixel camera en 4K video mogelijkheden.

Ben je op zoek naar de goedkoopste iPhone SE met abonnement of als los toestel. De aanbiedingen zijn afkomstig uit onze abonnement vergelijker. De prijzen van de losse toestellen komen uit onze los toestel vergelijker.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone SE prijzen

De iPhone SE is verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, zilver, goud en roségoud. De nieuwe iPhone is te koop in de volgende modellen:

  • 16GB iPhone SE
  • 32GB iPhone SE
  • 64GB iPhone SE
  • 128GB iPhone SE

iPhone SE aanbiedingen

De iPhone SE is onlangs aangekondigd: deze smartphone heeft dezelfde processor als de iPhone 6s (A9 met M9), een 12 Megapixel camera en 4K video. De iPhone SE is de ideale keuze voor smartphone gebruikers op zoek naar een krachtige en stijlvolle telefoon in een compacte behuizing.

De onderstaande prijzen worden dagelijks geactualiseerd op basis van de verschillende facetten en prijzen.

> Bekijk hier de laagste losse iPhone SE prijzen

> Bekijk hier de laagste prijzen voor een iPhone SE met abonnement 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.