Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Onbeperkt naar je favoriete artiest luisteren via je iPhone? Dat kan met de muziekdienst van Apple voor maar een 10 euro per maand. Lees hier meer over Apple Music, abonnementen en tegoed codes.

Apple Music: Alles wat je moet weten

Apple Music is een online muziekdienst met ruim 35 miljoen nummers. De Apple Music app staat op alle Apple apparaten met iOS 8.4 of hoger. De tegenhanger van Spotify heeft een goede vormgeving en de navigatie binnen de app is duidelijk door Apple zelf ontworpen. Je kunt eenvoudig nummers beluisteren, (offline) opslaan, afspeellijsten creëren, artiesten volgen en de radiozender Beats 1 luisteren.

Daarnaast is Apple Music volledig geïntegreerd met jouw iPhone. Vraag aan Siri of hij een bepaald nummer wilt opzetten en Apple Music begint direct met afspelen. Ook moeilijkere vragen zoals ‘speel het nummer van de film Titanic’ en ‘het populairste nummer van 2017’ zijn voor Apple Music en Siri geen probleem. Apple Music heeft met zijn gigantische bibliotheek een groot marktaandeel en is een goede concurrent van Spotify. Oftewel een complete muziek app die op jouw iPhone zeker niet mag ontbreken.

Apple music abonnement en tegoed code

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Apple Music abonnement of tegoed code

Ben je overtuigd van de mogelijkheden van Apple Music dan kun je vrij eenvoudig een abonnement afsluiten of een Apple Music code aanschaffen bij Primera. Een abonnement heb je al voor 10 euro per maand en een tegoed code van 3 maanden al voor maar 29,97 euro. Kies je voor de 12 maanden tegoed code dan zijn de eerste twee maanden gratis en betaal je maar 99 euro. Veel luisterplezier!

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer