Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ben jij al actief op de cryptomarkt? Of twijfel je nog hoe je dit het beste aan kunt pakken? In de beginjaren moest je behoorlijk thuis zijn in de cryptowereld om hiermee aan de slag te gaan. Nu kun je heel laagdrempelig in cryptomunten investeren en handelen, gewoon via je telefoon. In dit artikel zetten we de voordelen van het handelen in crypto op je telefoon op een rij.

Laat je geld groeien met crypto op je telefoon

Cryptomunten zijn een groeimarkt. Bitcoin, Ethereum en Dogecoin zijn de bekendste namen, maar er zijn ook vele andere altcoins die veelbelovende toepassingen kunnen hebben in de toekomst. De cryptomarkt is onvoorspelbaar en beweegt behoorlijk op en neer. Tegelijkertijd mag je aannemen dat sommige coins op langere termijn verder zullen stijgen. Sparen is op dit moment minder aantrekkelijk vanwege de lage spaarrente, dus het kan lonen om ook in cryptomunten te investeren. De makkelijkste manier om dit te doen is via je smartphone.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

24/7 inzicht in ontwikkelingen op de cryptomarkt

Handelen op de beurs voor reguliere aandelen en opties is gebonden aan vaste tijden: in het weekend ligt de handel stil. Handelen in crypto gebeurt daarentegen ook ‘s avonds en in het weekend. Door regelmatig een oogje in het zeil te houden via je telefoon en pushmeldingen in te stellen, kun je direct inspelen op ontwikkelingen in de cryptomarkt. Zo loop je geen kansen mis.

Check de status van je crypto-wallet op je telefoon

Ook wanneer je niet van plan bent intensief te gaan handelen in crypto, kan het prettig zijn om gebruik te maken van een app. Koop je crypto als langetermijninvestering? Dan kun je aan crypto-staking gaan doen. Hierbij zet je jouw crypto-munten in op het netwerk, en ontvang je een vergoeding hiervoor. Op de app kun je makkelijk in de gaten houden wat de opbrengsten zijn.

Beveilig je crypto-account optimaal

Een andere reden om te handelen in crypto via je smartphone is de beveiliging. Op je telefoon kun je meerdere zaken instellen om ervoor te zorgen dat niemand bij jouw account kan, zoals 2-FA, een pincode of zelfs biometrische gegevens.

Zorg dat je een betrouwbare aanbieder als bijvoorbeeld Litebit kiest voor het aankopen en handelen in crypto. Het is wel zo prettig en helder als je direct met euro’s als betaalmiddel en veilig via iDEAL je aankopen kunt doen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer