Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het internet stond de afgelopen weken bol van de video’s met de koperen iPhone 8 in de hoofdrol. In grote getalen zijn nu dummy’s van de iPhone 8 beschikbaar, hierdoor is flink wat uren beeldmateriaal van de iPhone 8 online gekomen.

Naast de iPhone 8 zijn ook de dummy’s van de iPhone 7s en 7s Plus trending op YouTube en Twitter. Door middel van hands-on video’s kunnen we goed een blik op de nieuwe toestellen werpen. Vooral de koperen iPhone 8 komt vaak terug in video’s.   

Update: Apple heeft uiteindelijk niet de iPhone 7S en 7S plus gepresenteerd, maar de iPhone 8, de iPhone 8 Plus en de iPhone X.

Lees ook: iPhone 8 krijgt ‘flexibele’ digitale homebutton

De hands-on video van YouTuber Danny Winget geeft een duidelijk beeld van de drie nieuwe toestellen. Danny Winget vergelijkt de drie nieuwkomers met de huidige iPhone 7 Plus. De YouTuber voorspelt dat de achterkant van de nieuwe iPhones van glas zal zijn, zodat het draadloos laden mogelijk wordt gemaakt. Verder kun je in de video goed zien dat de iPhone 8 kleiner is dan de iPhone 7 Plus, terwijl de schermgrootte hetzelfde blijft.

De dummy’s die nu het internet veroveren zijn zeer betrouwbaar en worden door smartphonehoesjes fabrikanten gebruikt om alvast aan de slag te kunnen gaan met een nieuwe collectie. Daarnaast zijn deze dummy’s natuurlijk ook heel interessant voor YouTubers en tech-twitteraars die net wat extra willen binnenslepen.

Lees ook: iPhone 8 verpakking verraadt design

Wij, van iPhone.nl, twijfelen na het zien van de video’s een beetje over de kleur koper. Op papier leek het een goed idee, maar zoals het er nu uitziet pakt het wat anders uit. Op de video’s lijkt de immens trendy kleur koper meer bruin uit te vallen. Wat vinden jullie van de nieuwe iPhone-kleur? Top of flop?

Vergelijk zelf alle prijzen voor iPhone 8 toestellen

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.