Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Hear is een gratis applicatie die het mogelijk maakt om met je hoofdtelefoon of oortjes op een unieke manier naar het geluid van de wereld om je heen te luisteren. In de applicatie van Hear bevinden zich diverse parameters waarmee je op een interessante wijze controle over het geluid hebt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hoe werkt het?

De Hear app werkt eigenlijk heel gemakkelijk: plug je hoofdtelefoon of oortjes in en start de app. Met de unieke filters kan je het geluid van de buitenwereld aanpassen. Kies voor verschillende opties zoals 'Super Hearing' (versterkt geluid voor enorm detail, 'Relax' (harmonisch geluid) of zelfs 'Talk', waarmee stemmen middels een auto-tune achtige werking in muziek veranderen! Er is zelfs een filter aanwezig (Sleep) waardoor je extra snel in slaap valt (perfect voor in de trein?). Verder is er de mogelijkheid om de filters nog naar voorkeur aan te passen met diverse parameters (zoals bijvoorbeeld de diepte van de galm bij meerdere filters).

Hear App

De applicatie biedt een unieke mogelijkheid om omgevingsgeluid om te zetten tot iets nieuws. Wij zijn dan ook erg benieuwd of het daadwerkelijk mogelijk is om met de applicatie in bijvoorbeeld de trein of bus gemakkelijker te slapen. De office filter helpt mij persoomlijk (met aangepaste instellingen) zeker om goed te concentreren!

De app is te gebruiken voor iPhone, iPod Touch en iPad. Bovendien is deze volledig gratis te gebruiken zonder reclames!

> Download deze app

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.