Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het gerucht gaat rond dat een specifiek type van de nieuwe iPhone 7, welke in september 2016 verwacht wordt, zal beschikken over een dubbele lens. Vandaag werd een video geplaatst over hoe deze lens precies werkt en wat de toegevoegde waarde is. 

iPhone 7 Plus Dual

Volgens diverse bronnen komen er die verschillende typen iPhone 7 toestellen op de markt: iPhone 7, 7 Plus en 7 (Plus) Dual, waarvan de laatste over een dubbele lens beschikt. Het voordeel van een dubbele lens is dat er nog mooiere foto's gemaakt kunnen worden. 

In de onderstaande video, geplaatst door 9to5mac, is te zien hoe een dubbele lens op een smartphone precies voordeel levert.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

September 2016

Zoals het er nu naar uit ziet kunnen we het iPhone toestel in september verwachten. We mogen ons nu eerst gaan verheugen op de introductie van de iPhone 5se half maart. Voor meer informatie over de iPhone 7 kun je onze iPhone 7 nieuwscategorie in de gaten houden.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.