Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Met de iPhone 7 klaar voor de release op 16 september verschijnen er steeds meer afbeeldingen van dit nieuwe vlaggenschip op het internet. Nu duiken er ook hoge resolutie afbeeldingen op, zijn ze echt? 

iPhone 7 foto's

De kersverse "iPhone 7 foto's" zijn uitgelekt via de website 'LetemSvètem'. Deze bron geeft aan dat de afbeeldingen ontvangen zijn van een webwinkel die ook de beschikking heeft over een blauwe uitvoering. Uit eerder uitgelekte componenten blijkt echter dat er zwarte versie (in plaats van diepblauw) wordt geproduceerd. Of zal zowel diepblauw als spaceblack op de markt komen?

iPhone 7 en 7 Plus

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Foto's zijn niet echt

Omdat de foto's in zo'n hoge resolutie zijn, zijn alle mogelijke details af te lezen. Zo is te zien dat het linkertoestel over modelnummer A1429 beschikt waar het rechtertoestel modelnummer A1549 heeft. We zijn toch bang dat het hier om een mockup gaat aangezien deze modelnummers afkomstig zijn van de iPhone 5 en iPhone 6. Echter laat de grote hoeveeelheid opduikende foto's ons wel zien hoe zeer de release van de iPhone 7 leeft onder fans. Zal dit toesel dan toch een game changer worden? Wij zijn benieuwd!

TIP: wil jij de iPhone 7 direct kunnen bestellen? Schrijf je dan in bij KPN of Tele2!

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.