Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het snelle broertje van Siri is zojuist gearriveerd in de Amerikaanse app store. Hound is een virtuele assistent ontwikkeld door dezelfde ontwikkelaar als SoundHound, wat een direct tegenhanger van Shazam is. Wat is er zo interessant aan deze app?

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Sneller dan Siri?

Hound is het snellere en slimmere broertje van Siri. Deze virtuele assistent bevindt zich in een app en is dus niet direct toegankelijk via de iPhone home knop. Aan Hound kan je enorm complexe vragen stellen waar je binnen enkele seconden antwoord op krijgt. In tegenstelling tot Siri kan Hound losse vragen combineren en één antwoord geven.

Zoals in de bovenstaande video te zien is, is Hound een directe concurrent voor Siri. Hound heeft toegang tot gegevens van diverse aanbieders waardoor de app op dit moment meer informatie kan verlenen dan Siri. We zagen eerder al video's over Hound verschijnen, maar nu is de app ook in de Amerikaanse app store beschikbaar. Het zal slechts een kwestie van tijd zijn voordat deze ook in de Nederlandse app store te downloaden is. 

Wat denk jij? Is Hound dé concurrent voor Siri en moet Apple hierop inspelen door Siri sneller te maken? Of is samenwerking tussen Apple en ontwikkelaar SoundHound dé oplossing?

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.