Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Sinds vrijdag is er een nieuwe update van Snapchat beschikbaar waarmee het mogelijk is om een zogenoemde 'Faceswap' uit te voeren met een afbeelding vanuit de filmrol op je smartphone. Hoe werkt dit?

Hoe werkt dit?

Om van de nieuwe Snapchat functie gebruik te maken is het belangrijk om allereerst de nieuwste Snapchat update (9.29.1.0) uit de App Store te downloaden. Na het starten van de app kan je de camera naar jezelf draaien en vervolgens je vinger op je gezicht ingedrukt houden om de filters te starten. Aan het eind van de rij filters bevindt zich een nieuw icoontje waarmee Snapchat automatisch op zoek gaat naar foto's in je fotobibliotheek waarop een gezicht te zien is. Zoek binnen je bibliotheek, pas de filter toe, maak een foto of video en verzend deze!

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Andere nieuwe feature

Naast de Faceswap update is het nu ook mogelijk om elke snap één keer gratis opnieuw af te spelen. Hiermee laat Snapchat het verdienmodel om zogenoemde 'replays' te kopen links liggen. Je kan de snaps alléén opnieuw afspelen als je het scherm met snaps na de eerste keer afspelen nog niet hebt verlaten. Bovendien is het belangrijk om te weten dat de andere gebruiker een melding krijgt van het opnieuw afspelen.

> Download de update

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.