Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ruim 1.100 huisartsen kunnen binnenkort hartfilmpjes maken met een iPhone. Via de app Cardiosecur kunnen de hartfilmpjes gemaakt worden. Lees hier hoe het werkt!

Cardiosecur gaat aangeboden worden door KPN aan Nederlandse huisartsen. De huisartsen kunnen het hartfilmpje opnemen. Een cardioloog kijkt mee met de huisarts via een beveiligde verbinding. De app kan niet alleen in de huisartsenpraktijk gebruikt worden, maar ook bij de patiënten thuis. Een ander voordeel is dat de filmpjes relatief goedkoop zijn. Zorgverzekeraars gaan deze hartfilmpjes vergoeden.

 

Hoe werkt Cardiosecur?

Naast de app is er een speciale kabel nodig. De kabel zowel in de iPhone geplugd en het andere uiteinde wordt op de borst van de patiënt geplakt. De app geeft binnen 30 seconde feedback over jouw gezondheid.

Wat is een hartfilmpje?

Een elektrocardiogram (ECG) laat de elektrische signalen van het hart zien. Dit wordt weergegeven in een grafiek. Hiermee worden afwijkingen van het hart geconstateerd. In totaal zijn er meer dan 1 miljoen hart- en vaatpatiënten volgens de Hartstichting.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer