Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Vier maanden geleden is, het nieuwe softwaresysteem, iOS 9 gelanceerd door Apple. Vandaag de dag maakt, ruim 75% van de Apple gebruikers, gebruik van de nieuwe iOS versie.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Adoptie iOS

De iOS adoptie steeg afgelopen maand van ruim 71% naar 75%, volgens de laatste officiële cijfers van Apple op hun support pagina voor ontwikkelaars. Het aantal gebruikers van iOS 8 en eerder zijn daarom teruggedrongen. 19% van de iOS gebruikers maakt nog steeds gebruik van iOS 8 en 7% doet het met een eerder iOS versie.

iOS 8 vs iOS 9

De snelheid waarmee iOS 9 tot de markt heeft toegetreden is aanmerkelijk sneller dan zijn voorganger. In feite, iOS 8 was na vier maanden op 68% van de devices geïnstalleerd. iOS 7 is nog altijd voorloper met 79% installaties na vier maanden tijd in 2013.

In September, noemde Apple de adoptie van iOS 9 nog ‘de snelste iOS adoptie ooit’. Op ruim 50% van de modellen werd binnen een maand tijd de nieuwste versie geïnstalleerd. De laatste geupdate versie is iOS 9.2 die uitkwam op 8 december 2015. Deze versie voorzag de gebruikers van bugfixes en snelheid verbeteringen. Vooral oudere modellen hebben baat bij de upgrade.

iOS 9.3

Deze versie is nog in de beta fase maar komt er zo snel mogelijk aan. Met deze update komt er een nieuwe Night Shift modus, nieuwe multitasking en verbeteringen rondom Apple Nieuws, Apple Fitness en CarPlay.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.