Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De Apple iPhone 5s loopt goed de markt binnen. Uit cijfers van Mixpanel blijkt dat de iPhone maar liefst een marktaandeel heeft van 20%! 

De bron, Appleinsider, vertelt dat de iPhone 5s inmiddels een marktaandeel heeft van bijna 20%, na bijna een half jaar op de markt te zijn. Het grootste deel van de iPhone gebruikers heeft nog steeds de iPhone 5. De iPhone 5c wordt minder goed ontvangen, met een marktaandeel van maar iets meer dan 6%. De grote reden hiervan is waarschijnlijk ook dat de iPhone 5c dezelfde processor heeft als de 5 en dus ook een minder grote update is.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

 

Bron: Mixpanel

De iPhone 4s wordt nog omarmd door zo'n 24% en het eerste model, de iPhone 4, door 16%. Vindt een groot deel van de gebruikers de iPhone 5c/5s wellicht nog iets te groot van formaat, of zijn deze iPhones simpelweg te duur?

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer