Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone 5 is inmiddels enorm populair in Nederland. Helaas blijkt dit niet alleen door het grote aantal consumenten dat hun toestel netjes in de Apple Store koopt, maar ook door het aantal zakkenrollers dat een toestel steelt. 

In cijfers afkomstig uit Amsterdam blijkt dat er maar liefst 8607 aangiftes waren met betrekking tot zakkenrollen. In meer dan 50% van deze gevallen (5300 om precies te zijn) het het betrekking op een Apple iPhone. Het zakkenrollen nam zelfs met 30% toe in 2012 ten opzichte van 2011. Het zakkenrollen gebeurt nog steeds veel op straat en in het openbaar vervoer. Echter gebeurt het ook steeds meer bij uitgaansgelegenheden.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Is jouw iPhone gestolen? Gebruik de 'Vind mijn iPhone  app', om hopelijk jouw dure smartphone via de iCloud en GPS combinatie terug te kunnen vinden. Het is uiteraard wel zaak dat dit geactiveerd staat, dus doe dit snel (activeren kan in 'Instellingen").

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer