Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuwe iPhones zijn in aantocht en dat betekent gloednieuwe accesoires. Hier lees je welke accesoires jij kunt verwachten voor de iPhone 5c en iPhone 5s.

Vorig jaar werd de 30-pins-connector vervangen door de nieuwe lighting-connector. Voor als je de overstap van een iPhone 4 of iPhone 4s naar een nieuwer model gaat maken is er genoeg om naar uit te kijken:

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Oplaadstations

Het leek er even op dat Apple de productie van de zogenoemde dockingsstations gestopt had. Maar niks is minder waar en verschijnt ook voor de nieuwere iPhone modellen de handige oplaadstations. Apple had namelijk geen dockingsstation voor de iPhone 5 gemaakt. De docking is nog niet in de nederlandse winkel te vinden maar dat zal vast goedkomen wanneer de iPhones uitkomen.

Beschermhoesjes

Bijna iedereen maakt er wel gebruik van. Ze zijn er tegenwoordig in allerlei vormen en maten en voorkomen dat je iPhone onnodige schade oploopt. Ook met de nieuwe iPhones kunnen we er zeker van zijn dat designers er lustig op los tekenen. Wij bieden ook iPhonehoesjes aan via deze link. De iPhone 5C(olor) kun je dus nog meer opvrolijken met een te gekke kleur. Wil je liever een langere batterijduur dan is een battery case wellicht wat voor jou. Houd onze site goed in de gaten want er komen wekelijks nieuwe hoesjes bij.

Spelcontrollers

Hoe gaaf is dit! Jouw iPhone inpluggen in een externe controller. Vorige maand lekte er al een paar design

s door op het internet over mogelijke varianten van de controllers. Van grote fabrikanten als Trust en Apple zelf blijft het nog erg stil rondom dit gerucht. Laten we hopen dat het zover komt en we in de toekomst game apps nog intensiever kunnen beleven.

Mochten er meer ontwikkelingen komen op het gebied van de nieuwe iPhones kun je dat hier volgen.

 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer