Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De geruchten over de nieuwe iPhone 7 zijn op volle toeren. Jarenlang proberen telecombedrijven hun telefoons waterproof te maken. Sony is het al gelukt, nu Apple nog.

iPhone 7 antenne

Vorige maand lekte er al waardevolle informative over de nieuwe behuizing van de iPhone 7. Door het nieuwe frame schijnt de telefoon waterbestendig te worden. De ingang van de antenne is vaak de boosdoener van waterschade. De geruchten vertellen ons dat de antenne waterdicht verwerkt zal worden in de nieuwe behuizing.

Desalnietemin zijn de geruchten over de waterdichte iPhone 7 hardnekkig. Eerder werd al gespeculeerd dat de 3,5 mm aansluiting gaat verdwijnen in de nieuwe modellen. Dit lijdt tot een smallere telefoon en gaatje minder waar water in kan lopen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 6s (Plus) waterbestendig

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn al bijna waterbestendig. Verschillende proefpersonen hebben de test aangedurft en hun smartphone onder water gedompeld (zie video). Meeste iPhones kwamen er zo goed als nieuw weer uit. Apple zelf raadt het niet aan. Zoals al eerder aangegeven is Sony een van de eerste telecombedrijven die een waterdichte telefoon heeft gemaakt, de Sony Xperia Z-serie. Het verkleint de risico dat jouw dure telefoon stuk gaat en dus een zorg minder. Erg handig ook in dit regenachtige kikkerlandje. Wij blijven je hier op de hoogte houden van de ontwikkelingen over de iPhone 7. 

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.