Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Onderweg je iPhone opladen? Dat kan! Mits je telefoon niet te groot is..

Apple kwam met goed nieuws toen het bedrijf meldde dat de nieuwste iPhones (iPhone 8 en iPhone 8 Plus) draadloos laden zouden gaan ondersteunen. Hierdoor kun je nu gemakkelijk en snel je nieuwste iPhone opladen, zonder gedoe van in elkaar verstrikte kabeltjes en kwijtgeraakte snoertjes. Leg je iPhone simpelweg op een pad en de techniek regelt de rest. 

Lees ook: iPhone 8 en iPhone 8 Plus nu bij T-Mobile te bestellen

Tip: iPhone 8 Plus kopen (vergelijk zelf alle prijzen)

Niet alleen Apple en andere technologie giganten in deze nieuwe (draadloze) techniek. Ook autofabrikanten zien een toekomst in draadloos laden en maken het steeds vaker mogelijk om ook onderweg te kunnen profiteren van het draadloos laden van je telefoon. 

Om helder te krijgen welke autofabrikanten het draadloos laden van Apple ondersteunen, maakte het bedrijf uit Cupertino een handig overzicht. Maar of dit overzicht nu echt handig is voor alle iPhone gebruikers, is nog de vraag. Het kan namelijk zomaar het geval zijn dat je iPhone te groot is.

Apple is zich bewust van dit "iets-groter-uitvallende" probleem een geeft dit aan met een statement op de support-pagina. Naar verwachting zal Apple niet de enige smartphonefabrikant zijn met dit probleem. Met een aanbod vol immens grote smartphones zullen ook Samsunggebruikers rekening moeten houden met een beperkt oplaad-oppervlak. 

Lees ook: iPhone 8 (Plus): 4 goede redenen om nu over te stappen

Benieuwd naar welke automerken draadloos laden van Apple ondersteunen? Lees dan vooral verder:

- Audi
- Chrysler
- Honda
- Ford
- BMW
- Mercedes
- Peugeot
- Opel
- Citroën
- Volkswagen
- Toyota
- Volvo

Dit is al een flinke lijst, die zeker nog in zijn omvang zal toenemen. De bovengenoemde lijst doet erg denken aan de automerken die ook ondersteuning bieden aan Apple's Carplay.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.