Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ben je helemaal klaar met Instagram? Dan zijn er verschillende manieren om de foto dienst te verwijderen. In dit artikel leggen we jou uit hoe.

Jouw Instagram account verwijderen kan op verschillende manieren zowel tijdelijk als permanent verwijderen. Op deze manier kan je dit doen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Instagram account deactiveren

Om je Instagram account te deactiveren moet je naar de website van Instagram gaan op een computer of telefoon. Log hier in en klik rechtsboven op je naam en klik vervolgens op ‘Profiel bewerken’. Klik en selecteer de optie ‘Mijn account tijdelijk uitschakelen’en klaar is kees.

Het deactiveren van je Instagram account heeft tot gevolgd dat alle comments, likes en foto’s verborgen worden voor andere. Overigens kun je ook in de privacy instellingen je account tijdelijk op ‘privé’ zetten of bepaalde mensen blokkeren.

 Instagram account verwijderen

Instagram account definitief verwijderen

Let op! Definitief is definitief. Via deze Instagram webpagina kan je een verzoek indienen om jouw account definitief te laten verwijderen. Log in met je inloggegevens en vul in waarom je jouw Instagram account wilt laten verdwijnen. De ontwikkelaars bij Instagram zullen deze feedback gebruiken om de applicatie te verbeteren. Selecteer vervolgens ‘Mijn account definitief verwijderen’en de klus is geklaard.

Heb je achteraf spijt van je beslissing? Helaas, Instagram kan verwijderde accounts niet opnieuw activeren. Het is ook niet mogelijk om met dezelfde gebruikersnaam een nieuw account aan te maken.

Instagram account definitief verwijderen

 

 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer