Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Instagram is druk bezig om nieuwe dingen te ontwikkelingen voor zijn sociale platform. Volgens verschillende bronnen is het binnenkort mogelijk om meerdere foto's tegelijk te plaatsen.

Instagram meerdere foto’s delen

Tot nu toe konden alleen adverteerders op Instagram meerdere foto's tegelijk delen. De gebruiker kan bij deze advertenties van rechts naar links vegen om alle afbeeldingen te bekijken. Volgens de nieuwe Instagram bèta komt hier verandering in en kunnen alle Instagrammers voortaan meerdere foto's tegelijk plaatsen. De nieuwe optie zal naar alle waarschijnlijkheid in de volgende Instagram update worden verwerkt. 

De jongens van Droid Life kregen deze nieuwe Instagram feature in de gaten. Volgens hen moet de gebruiker in de toekomst iets langer een foto ingedrukt houden om er vervolgens meerdere te kunnen selecteren. Er zouden maximaal 10 foto's per bericht ingevoegd kunnen worden.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Instagram ontwikkelingen

Iedere foto zou nog steeds afzonderlijk aangepast worden met verschillende filters, opmaak en effecten. Wanneer de nieuwe functie voor iOS uitgerold wordt is nog niet bekend. Instagram is de laatste tijd druk bezig om de app te verbeteren en uit te breiden. Zo werd er eind januari de livestream optie toegevoegd waarmee Instagram de strijd aan ging met Facebook en Twitter. Gebruikers kunnen nu eenvoudig live gaan door naar rechts te vegen in de Instagram app. Volgers krijgen direct een melding en kunnen hartjes en reacties achterlaten.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer