Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het live streamen op sociale media is een grote hype. Op platformen zoals Facebook, Twitter en YouTube is dit een weergaloos succes. Het is volgens CEO Kevin Systrom daarom een kwestie van tijd voordat Instagram deze live video functie krijgt.

Instagram CEO Kevin Systrom gaf tegenover Financial Times aan dat het development team druk bezig is om deze Live functie te ontwikkelen.

Lees ook: Instagram begint foto’s te laten zien op basis van algoritme

Live features zijn een onwijs spannende stap voor ons. Ik denk dat het typeert waar wij voor staan met de app. Als ik probeer om de relatie met anderen te versterken dan is live streamen een manier om dichter bij iemand te zijn, aldus Systrom.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

'Live' icoontje gelekt

De live functie voor Instagram lekte uit op de Rusissche website T Journal waar een oplettende lezers een ander icoontje zag op Instagram. Het icoontje, gemarkeerd als Live, verscheen naast de rij met Instagram Stories.

Lees ook: Instagram Stories gids

De live feature op sociale media, zoals Twitter en Facebook, biedt niet alleen een manier om speciale momenten met vrienden en familie te delen maar ook een manier om live te gaan streamen in spannende of onprettige situaties.

Datum Instagram Live

De Instagram CEO gaf nog geen indicatie wanneer de Live optie aan de app wordt toegevoegd. Het lijkt het in ieder geval op dat het elk moment kan gaan gebeuren.

Lees ook: Betere beveiliging voor Instagram accounts

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.