Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Vanaf vandaag is de public bèta van Apple's nieuwe iOS 10 besturingssysteem beschikbaar. Deze update is gemakkelijk te downloaden. We leggen je hier uit hoe het werkt!

iOS 10 bèta

Eerder was de 'testversie' van iOS 10 alleen beschikbaar voor developers, maar nu heeft Apple de publieke bèta gelanceerd. Als je mee doet aan dit testprogramma dien je je in te schrijven als bètatester. Let wel op dat het hier om een proefversie van de software gaat: deze zit op dit moment nog redelijk vol met 'bugs'. Vergeet voor het installeren ook geen reservekopie te maken zodat je de oude software direct weer terug kunt installeren.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Zo installeer je iOS 10 bèta

  1. Zorg dat je genoeg vrije schijfruimte op je iPhone/iPad/iPod beschikbaar hebt (minimaal 1,8 GB)
  2. Maak een backup van je toestel
  3. Schrijf je hier in voor het betaprogramma
  4. Installeer het profiel vanaf je toestel
  5. Vergeet geen feedback over iOS 10 door te geven met de ingebouwde Feedback app!

iOS 10 is voorzien van een compleet nieuwe lay-out met meer informatie op het beginscherm. Ook is er een 'raise to wake' functie waarbij de iPhone direct functioneert na het optillen. Bovendien is Siri beschikbaar voor derde partijen waardoor deze hun apps kunnen laten bedienen voor de virtuele assistent (op dit moment nog in een beginstadium). Je kan nu ook de nieuwe foto's gallerijen testen waarin aan de hand van jouw herinneringen 'memories' ontwikkeld worden (van Apple afgekeken, Snapchat?). Daarnaast zijn er enorm veel vernieuwingen met betrekking tot het verzenden van berichten waaronder QuickType, rich links en nieuwe effecten. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer