Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Voor veel verschillende websites moet er ingelogd worden via Google, Facebook of je kunt een eigen account creëren. Vaak kiezen we dan voor de makkelijke manier en loggen we in via Facebook of Google. Volgens 9to5Mac is Apple nu ook bezig met zo’n systeem als Facebook en Google. Lees hier meer over deze single login.

9to5Mac heeft in iOS 11.3-bèta een code gevonden waarin gesuggereerd word dat er wordt gewerkt aan een single login. Dit wil niet zeggen dat deze functie ook beschikbaar zal zijn in iOS 11.3, maar Apple is er mee bezig. De functie lijkt op de functie die we al kennen ‘Single Sign-on’ van de Apple TV. Hiermee log je op meerdere tv’s door eenmalig jouw Apple ID in te voeren. 

Daarnaast is er ook een qr-codescanner te vinden in de bèta versie van iOS 11.3. Het is nog niet exact bekend wat de bedoeling zal worden van de qr-scanner. Wellicht gaat de qr-scanner het inloggen met Apple ID vereenvoudigen.

9to5Mac heeft ook ontdekt dat de iBooks app een makeover gaat krijgen. En ouders kunnen aankopen goed gaan keuren met face ID.

Releasedatum

Over iOS 11.3 is al wel bekend dat er nieuwe Animoji’s zullen komen. Ook investeert Apple in iOS 11.3 in accubeheer. Hiermee wordt beter weergegeven hoe jouw accu presteert en wat de gezondheid van jouw accu is. Ook heeft Apple geïnvesteerd in de gezondheid-app. iOS 11.3 schijnt in de lente en dan zal ook blijken of de ontdekkingen van 9to5Mac waarheid zijn geworden.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer