Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iOS 11 is de nieuwe software van Apple voor verschillende iPhone en iPad modellen. Lees hier alles wat je moet weten over iOS 11 en hoe je iOS 11 kunt downloaden.

iOS 11 brengt verschillende nieuwe features met zich mee. Van een nieuw bedieningspaneel tot de niet-storen modus tijdens het autorijden. Om door het bomen toch nog het bos te kunnen zien hebben wij een overzicht gemaakt van de opties die jij echt moet weten. Handig toch? 

Nieuw bedieningspaneel in iOS 11

Op het eerste gezicht lijkt het bedieningspaneel (Control Center) de grootste verandering met de komst van iOS 11. Het nieuwe bedieningspaneel neemt nu het hele scherm in beslag in plaats van de helft. Daarnaast zijn er wat verschuivingen geweest van functies zoals geluid en Night Shift maar kun je ook een aantal verplaatsen naar wens.

Lees ook: Zo werkt het nieuwe notificatiescherm van iOS 11 

iOS 11 bedieningspaneel

Makkelijker Wi-Fi verbinden met iOS 11

Het is eenvoudiger dan ooit om verbinding te maken met een onbekend Wi-Fi netwerk. Komen je vrienden op visite en hebben ze het Wi-Fi wachtwoord nodig? Plaats simpelweg jouw iPhone/iPad tegen hun iPhone/iPad aan om hen direct te voorzien van Wi-Fi. Het trucje werkt alleen op toestellen die beide iOS 11 hebben geïnstalleerd. 

Schermafbeeldingen bewerken in iOS 11

Heb je een schermafbeelding (screenshot) gemaakt met iOS 11 op je iPhone of iPad? Vanaf nu kun je direct deze afbeelding editen naar wens. Snij hem bij, voeg pijltjes toe of kleur velden in. Het kan met de schermafbeelding editor in iOS 11.

Niet storen autorijden functie

Niet storen modus tijdens het autorijden

Deze nieuwe optie in iOS 11 zal de wegen een stuk veiliger maken. Met de niet storen modus wordt de iPhone tijdens het autorijden afgeschermd van telefoontjes, notificaties en afleidende berichtjes. Zo kun je jouw aandacht beter op het verkeer richten. Vrienden die je toch een berichtje sturen zullen automatisch een berichtje terug ontvangen met de melding dat je bezig bent met autorijden. Lees hier meer over de niet storen tijdens autorijden functie.

Kaarten app werkt nu ook binnen

De Kaarten app van Apple werkt nu ook in grote winkelcentra en luchthavens. Zo kun je waar je ook bent in de wereld direct informatie opvragen over de dichtstbijzijnde winkels, eetgelegenheden en reviews.

Er zijn tal van meer features nieuw op iOS 11 zoals:

  • Zien wat je vrienden luisteren in Apple Music
  • Gloednieuwe App Store met een vernieuw design
  • Meer camerafilters om jouw selfies nog mooier te maken
  • Siri werkt vanaf nu met Google in plaats van Bing

Ondersteunt mijn iPhone of iPad iOS 11?

Voordat je verder leest zijn dit de verschillende Apple devices die iOS 11 ondersteunen:

iOS 11 downloaden

Ben je al helemaal overtuigd van de kwaliteit van iOS 11 en wil je hem graag op je iPhone of iPad installeren? Dat kan gratis en voor niets. Ga hiervoor naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘Software-update’  en volg het stappenplan. Succes!

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer