Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Yes! Er is weer een handige functie in iOS 11 ontdekt! Met een nieuwe update op zak wordt het namelijk mogelijk om offline via Safari opgeslagen artikelen terug te lezen. Voor alle mb-vreters onder ons is dat natuurlijk een welkome verrassing!

 

Op dit moment heb je een internetverbinding nodig om via Safari je leeslijst te kunnen raadplegen, met de komst van iOS 11 is dat echter verleden tijd. Je kunt met de nieuwe update ook offline je Leeslijst lezen. Wij lezen in dit artikel uit hoe je dit kunt doen.

tip: iPhone toestellen op prijs vergelijken

Je kunt op twee manieren artikelen op je Leeslijst offline opslaan. De eerste die we met je delen bewaart automatisch alle artikelen die aan je Leeslijst toevoegt. Je stelt deze optie eenmalig in en kunt daarna lekker offline lezen.

  1. Ga naar het artikel dat je als eerst offline wilt bewaren

  2. Tik op de deelknop die je in het midden van de onderste balk kunt vinden

  3. Tik op Zet in Leeslijst

  4. Kies tot slot de optie Bewaar automatisch

Door de bovengenoemde stappen te volgen worden voortaan alle berichten die je aan je Leeslijst toevoegt offline bewaard. Dit is bijvoorbeeld heel fijn als je een trip naar het buitenland gepland hebt en een verzameling leesvoer mee wilt nemen.

Lees ook: Nieuw notificatiescherm van iOS 11: zo werkt het

Je kunt er ook voor kiezen om artikelen uit je Leeslijst handmatig offline te bewaren. Als je dit wil dien je, iedere keer dat je artikelen wil bewaren, het volgende te doen:

  1. Ga naar Safari en open daar je Leeslijst (het icoontje is een boek)

  2. Tik vervolgens op het brilletje

  3. Tik rechtsonder op Wijzig

  4. Selecteer vervolgens alle artikelen die je offline wilt opslaan

  5. Tik tot slot op Bewaar offline

Met deze tips ben je klaar om je mb-loze dagen toch te slijten. Veel leesplezier!

Lees ook: iOS 11 tip: QR-codes scannen met de Camera-app van je iPhone

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.