Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De komst van de iPhone laat nog even op zich wachten, maar met de bekend making van iOS 11 krijgen we wel een kijkje in het apparaat. De software update geeft namelijk hier en daar een paar kleine hints weg over het nieuwe iPhone-toestel. 

Uit het iOS-concept dat ons nu bekend is kunnen we een aantal hints halen. In dit artikel lees je wat de iOS 11 update prijs geeft over het randloos-design.

Lees ook: Het (een)handige toetsenbord van Apple

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Spiksplinternieuwe iOS 11 dock

In het design van het dock zijn een aantal veranderingen te bespeuren. Het gaat om twee kleine aanpassingen die in eerste opzicht te verklaren zijn vanuit het design opzicht. Maar wanneer we rekening houden met de komst van de iPhone 8, krijgen we een klein voorproefje van het design. De iPhone 8 zal namelijk op iOS 11 draaien en naar alle waarschijnlijkheid is de software update dus ingericht met het oog op de komst van dit toestel.

Wanneer je het nieuwe design al gezien hebt zijn er twee dingen die opvallen. 

  1. Achter de apps die je zelf kunt plaatsen is een solide kleur, waardoor er een soort subtiele balk ontstaat. 
  2. Verder verdwijnen de titels van de apps, die je in de dock plaatst. 

Lees ook: Uitgelekte iPhone 8 foto’s laten Touch ID aan achterkant zien

Deze keuzes zijn, vermoeden wij, bewust gemaakt. Als het aan de sterk groeiende geruchten ligt kunnen we een iPhone zonder onder- en bovenrand verwachten. Met het nieuwe design van de dock in gedachten komen de geruchten steeds meer in de buurt van de waarheid. Zonder rand worden de apps meer naar beneden geplaatst. Om het overzicht te bewaren is het dus goed te begrijpen dat de titels van de apps achterwegen worden gelaten.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.