Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Onlangs kwam in het nieuws dat er problemen waren rondom Facetime. Je kon namelijk afgeluisterd worden. iOS 12.1.4. zorgt ervoor dat deze problemen zijn verholpen.

Apple heeft iOS 12.1.4 uitbebracht. Deze update is klein, maar lost een groot privacyprobleem op. In Facetime konden andere gebruikers namelijk jouw gesprekken afluisteren.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Afluisteren

Een hele kleine bug in de software zorgde ervoor dat Facetime niet helemaal veilig was. Het was namelijk mogelijk voor anderen om mee te luisteren in een Facetime gesprek zonder dat je dit zelf door had. Door jezelf toe te voegen aan een groepsgesprek in Facetime, was het mogelijk om mee te luisteren. Apple heeft nadat dit aan het licht kwam de groepsfunctie offline gehaald en gewerkt aan een oplossing. De oplossing ligt in de nieuwe iOS-update. 

Hoe download je de update?

Jouw iPhone geeft een melding wanneer de update beschikbaar is. Wil je zelf achterhalen of de update toch al beschikbaar is? Volg dan deze stappen.

  • Ga naar instellingen
  • Klik op algemeen
  • Klik op ‘software-update’
  • Er wordt gezocht of de update beschikbaar is
  • Volg de stappen in je scherm

Wanneer de update voltooid is, start je iPhone automatisch opnieuw op. Zorg er wel voor dat je voldoende accu hebt aangezien een update uitvoeren stroom vreet. En mocht er tijdens het updaten iets misgaan, zorg er dan ook voor dat je altijd een back-up hebt gemaakt.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer