Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

We gaven eerder aan dat we 15 maart de aankondiging van een iPad Air 3 verwachten. Volgens de laatste geruchten gaat het hier echt niet om een uitbreiding van de iPad Air, maar van de iPad Pro lijn. Deze 9.7 inch tablet zou een toevoeging aan de lijn zijn naast de iPad Pro met 12.9 inch.

iPad Pro 9.7 inch

Uit eerder uitgelekte schematische tekeningen is op te maken dat deze nieuwe iPad over vier speakers en (als eerste iPad) een flitser beschikt. Dat plaatst deze kleinere iPad qua prijs onder, maar qua functies naast de iPad Pro. Vooral omdat deze eerder genoemde iPad Air 3 ook 4 GB RAM werkgeheugen en een 4K display zou krijgen.

iPad Air 3

Tevens zou deze voorzien worden van een nieuwe A9X processor. Om gemakkelijk een toetsenbord aan te sluiten krijgt deze nieuwe iPad een Smart Connector, net als zijn grote broer.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Kleuren

Verwacht wordt dat deze 9.7 inch versie van de iPad Pro geïntroduceerd wordt in dezelfde kleuren als zijn grote broer, maar met een kleiner prijskaartje. Wij gokken rond € 899 voor de 128GB versie zonder 4G, in tegenstelling tot € 1.099 voor de 128GB iPad Pro 12.9 inch zonder 4G.

Smart Keyboard en Apple Pencil meegeleverd

Volgens Mark Gurman van 9to5mac worden bij deze kleinere iPad Pro ook een Smart Keyboard en Apple Pencil meegeleverd, 

iPad Smart Keyboard

Naam/typenummer

Wat de naam voor dit nieuwe model krijgt is nog een raadsel. iPad Pro Small is wellicht geen Apple-achtige naam. Misschien komt dit model gewoon op de markt onder iPad Pro 10 inch. 

Introductie

De verwachte introductie van de iPad Pro is op 15 maart, samen met een aantal nieuwe bandjes voor de Apple Watch en de bijzonder interessante 4-inch smartphone, de Apple iPhone 5se.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.