Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Over niet al te lange tijd bieden wij je op deze website naar alle waarschijnlijkheid ook vergelijkers aan voor iPads, dit naast de vergelijkers voor iPhones die je al in ruime mate bij ons vindt. De iPad is inmiddels al een redelijk aantal jaren op de markt (sinds 2010), en valt onder de ‘tablets’. Een tablet-pc is niet hetzelfde als een laptop, hoewel sommige mensen dat onterecht toch denken. Die mensen hebben niet opgelet, of hebben er bar weinig verstand van…;-)

Een tablet is namelijk veel kleiner, is makkelijker om mee te nemen en bevat geen apart toetsenbord. Een laptop heeft daarentegen juist ‘echte toetsen’, en bevat een los beeldscherm (dat je kunt inklappen). Een tablet is meestal ook duidelijk goedkoper dan een laptop, maar heeft doorgaans wel mindere systeemprestaties. Voor (relatief) kort gebruik is het laatste genoemde voor veruit de meeste mensen geen probleem. Een tablet (waar de iPad een goed voorbeeld van is) kan bijvoorbeeld handig worden gebruikt om even iets op te zoeken, bijvoorbeeld als je in de avond thuis op de bank zit, en je (alleen of samen met een ander) nog even snel iets wilt nalezen op een website.

Wist je dat er ook cases / hoezen zijn voor tablets en iPads?

Net als voor iPhones zijn er ook voor tablets / iPad hoesjes verkrijgbaar, om zo je device te beschermen, tegen krassen, stoten en/of vallen. We bieden ze op iPhone.nl niet aan, ook niet indirect van andere partijen, zoals we voor de iPhone hoesjes bijvoorbeeld wel doen. Een prima aanbieder om online iPad hoezen of iPad cases aan te schaffen is Shop4tablethoes.nl. Deze aanbieder biedt je een zeer ruim assortiment van hoezen en cases om naast je iPhone ook je iPad / tablet optimaal te beschermen.

Verschillende soorten hoezen verkrijgbaar, ook voor de iPad

“De keuze is reuze,” zo zegt men wel eens. Die uitspraak doet ook hier opgeld! Sowieso kun je eigenlijk voor alle soorten iPads wel hoezen krijgen, dus voor de iPad 2, 3 en 4, maar ook voor de iPad Air, iPad Pro en iPad Mini, en dan ook voor alle typenummers. Verder zijn er dan bijvoorbeeld nog verschillende soorten hoezen zoals: rotatiehoezen, kinderhoesjes, zogenaamde ‘sleeves’ en smart covers. Er bestaan hoezen van uiteenlopende materiaalsoorten, onder andere van kunststof, leer, hout, stof en aluminium. De keuze voor een bepaald soort materiaal, of een combinatie daarvan, zie je uiteraard terug in de prijs. De ene grondstof is uiteraard goedkoper dan de andere. Wil je een bedrukte hoes voor je iPad? Ook dat is mogelijk. Een bedrukking kan met dieren, bloemen, figuurtjes, symbolen en met nog veel meer! Tot slot is ook de kleur erg belangrijk voor veel mensen. iPad hoezen zijn er net als iPhone hoezen in de meest gangbare kleuren, evenals in vele kleurencombinaties. Je kunt dus eigenlijk altijd wel slagen voor je favoriete iPad hoes!

Voorkomen beter dan genezen

Reparatie van een iPhone scherm is duur, maar de reparatie van een iPad scherm is nog duurder… Logisch, alleen al omdat een iPad scherm veel groter is. ‘Beschermen is dus beter dan genezen’ zouden wij zeggen. Als je benieuwd bent naar de kosten voor de reparatie van een iPad scherm, kijk dan maar even op de site van Apple, dan zul je mogelijk goed schrikken. Maar buiten dat, je iPad zelf (niet zijnde het scherm) kan natuurlijk ook kapot gaan, doordat je hem laat vallen, of door bijvoorbeeld waterschade. Ook hiervoor kan een iPad hoes uitkomst bieden.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer