Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 11 Plus – prijzen en smartphone informatie overzicht

Als variant op de gewone iPhone 11 die Apple in september zou kunnen presenteren, zou de iPhone 11 Plus kunnen verschijnen. Het is namelijk al enige jaren zo dat Apple met een gewone iPhone komt en met een plus variant. S-varianten zijn sinds de 6S niet meer verschenen. Heel aannemelijk dat er (uiteindelijk) een 11S Apple smartphone komt is het dus niet. Ook wordt in de geruchtenstroom genoemd dat er een iPhone XI zou komen, dit als opvolger van de X die eind 2018 verscheen. De X staat echter voor het 10-jarige jubileum van de iPhone, en daarvoor gebruikte het smartphone / tech bedrijf nooit Romeinse cijfers voor de aanduiding van haar smartphones. Logischer is dus dat verder wordt genummerd vanaf de 10, en de iPhone 11 en 11 Plus de nieuwe Apple smartphones worden van dit jaar. Andere bronnen houden het op de iPhone 9 en de iPhone 9 Plus. Voorlopig is het nog koffiedik kijken, maar binnen afzienbare termijnen weten we het want het jaarlijkse grote Apple Event staat alweer in september voor de deur.

Zodra de iPhone 11 Plus verschijnt en/of als er meer nieuws te melden is over deze Apple telefoon zul je daar op deze informatie en prijzen pagina meer over lezen.

Opmerking: de tekst over deze smartphone gaat verder onder de abonnementen vergelijker

Houd deze pagina goed in de gaten, want we kunnen op elk moment updates noteren over deze mogelijke nieuwe Apple smartphone. Dit geldt natuurlijk vooral als je je oriënteert op een nieuwe smartphone, en je in september, oktober of november een toestel wil kopen, al dan niet in combinatie met een abonnement.

Heb je de tijd niet om te wachten tot het Apple Event en de mogelijke iPhone 11 Plus, en wil je nu al een nieuwe (of refurbished) smartphone kopen? Bekijk dan via de onderstaande links alle losse toestellen en toestellen met abonnement die je op dit moment kunt aanschaffen.

- Alle iPhone toestellen vergelijken

- Alle abonnementen met iPhone vergelijken