Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 11 – prijzen en smartphone informatie overzicht

Als je op deze pagina kijkt, dan ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in de nieuwe iPhone modellen van Apple, waaronder mogelijk in de Apple iPhone 11. Het lijkt er op dit moment op dat Apple dit jaar met 2 of 3 nieuwe smartphones gaat komen. Eerder dit jaar leek de SE 2 al te gaan komen, maar dat bleek (eind maart 2018) niet zo te zijn. De kans is groot dat deze opvolger van de SE smartphone nu in september wordt aangekondigd, en anders in juni.

Naast de iPhone 11 / XI die een van de opvolgers zou moeten worden van de X/10, wordt ook de iPhone 2018 genoemd als potentiele opvolger. Verder is het denkbaar dat Apple de iPhones van de 9-series overslaat, maar het kan ook zomaar zijn dat deze het bedrijf deze iPhones wel op de markt brengt. Dat is vooral logisch als Apple zich wil houden aan de nummering, en geen nummers wil overslaan in de reeks van iPhones. Wie zal het zeggen…? 2018 lijkt in ieder geval een bijzonder jaar als het gaat om de presentatie van nieuwe smartphone modellen, en voor wat betreft de nieuwe toestellen is het nu minder duidelijk dan in eerdere jaren.

Opmerking: de tekst over de iPhone 11 gaat verder onder deze vergelijker

Ben je geïnteresseerd in de nieuwste iPhone model van Apple, kijk dan in juni en in september 2018 weer op deze pagina. Zodra er nieuws is over de eventuele Apple iPhone 11, dan vind je dat meteen binnen onze sectie voor deze smartphone. We raden je verder aan om ook ons iPhone 11 nieuwsoverzicht in de gaten te houden. Zodra er wat te melden valt over dit toestel, lees je dat bij de nieuwsberichten.

Geen zin om te wachten om de nieuwe smartphones van Apple van dit jaar? Dan zou een iPhone 7, 8 of X waarschijnlijk de beste keuze zijn voor nu, als toestel of als toestel met abonnement. Je vindt al het aanbod van losse toestellen en abonnementen in onze vergelijkers. Klik hieronder op een van de volgende links om alle prijzen en smartphone aanbiedingen te bekijken.

- Alle iPhone toestellen vergelijken

- Alle abonnementen met iPhone vergelijken