Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Kijk je uit naar de iPhone 12 Pro Max? Wij ook! Vanaf november 2020 is dit nieuwste Apple toestel verkrijgbaar. Groter dan de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro. En de specificaties? Daar zit het ook wel goed mee. Ontdek alles over dit Apple toestel dat je niet mag missen.

De iPhone 12 serie

Dat Apple jaarlijks met een nieuwe serie op de markt komt is geen geheim. In 2019 was dit de iPhone 11 serie. 2020 is voor de iPhone 12 serie. Niet alles is voor 100% zeker maar Apple komt met deze smartphones:

Die laatste is een gok, maar over de Apple iPhone 12 Pro Max is wel al één en ander bekend.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

IPhone 12 Pro Max specificaties

Op naar de specificaties van de iPhone 12 Pro Max. Specificaties laten jou zien wat je van deze Apple smartphone kunt verwachten. We bespreken alles over het scherm en de behuizing, de fotocamera’s, de accu en natuurlijk nog veel meer.

Het uiterlijk van deze Apple smartphone

Hoe ziet de iPhone 12 Pro Max eruit? Dit is het grootste toestel van de iPhone 12 serie. Hij heeft een 6,7 inch Super Retina XDR-Oled scherm. Een hele mond vol maar het betekent dat het hier om een hoge kwaliteit touchscreen/scherm gaat. De resolutie van het scherm komt op 1242 X 2688 pixels uit. Hiermee heeft het scherm een 19.5: 9 verhouding. De pixeldichtheid ligt op 442 PPI, wat gewoon goed is.

Het stainless steel frame is IP68 gecertificeerd en kan gerust onder water. Hij is getest op een diepte tot 4 m gedurende 30 minuten. Dit betekent dat het toestel dat in de praktijk ook aankan, vaak blijkt dit nog langer te zijn.

Cameraspecificaties iPhone 12 Pro Max

Hoe gaaf is het om met je iPhone de mooiste foto’s en video’s te maken? Dit kan heel goed met dit toestel. Hij beschikt namelijk over een quad hoofdcamera met vier lenzen. De lenzen hebben een resolutie van 12 MP, de vierde lens betreft een TOF 3D lens. Deze is bedoeld als dieptescanner. Natuurlijk is er ook 3X optische zoom aanwezig.

De selfiecamera heeft twee lenzen. Het gaat hier om een 12 MP lens en een SL 3D lens.  Dankzij deze tweede lens kun je het toestel middels de biometrics sensor ontgrendelen. Hoe zit het met filmen? Dat doe je in 4K kwaliteit, daar is niks mis mee.

Wil je video’s afspelen? Het geluid klinkt goed dankzij de stereo speakers. Mocht je nu een hoofdtelefoon met 3,5 mm jack kabel aan willen sluiten: dit gaat niet. Maar je kunt natuurlijk wel hoofdtelefoons speciaal voor Apple iPhones gebruiken.

Accu en opladen van deze Apple smartphone

Het is nog helemaal niet bekend welke accu de iPhone 12 Pro Max gaat krijgen. Wel is duidelijk dat de processor zuinig met de batterij omgaat. Hiermee ben je in ieder geval voorzien van een lange levensduur van de batterij. Het opladen gaat op de normale manier of middels de snellader. Dit laatste wordt steeds meer de standaard. Kun je de iPhone 12 Pro Max ook draadloos opladen? Ja dat kan.

> Vergelijk losse iPhone 12 Pro Max toestellen op prijs

Overige specificaties

Zo een beetje alles is op deze smartphone aanwezig. Dus ook een kompas, barometer, gps, Bluetooth 5.1 en wifi 802.11. Het toestel draait op het besturingssysteem iOS 14. Hiermee ben je in ieder geval verzekerd van de nieuwste beveiligingsupdates.

Prijs van de iPhone 12 Pro Max

Ben je ook zo benieuwd wat je voor de iPhone 12 Pro Max betaalt? De prijs ligt rond de $ 1100. Ga je voor de versie met een opslagcapaciteit van 512 GB dan betaal je al snel $ 1400. In euro’s zal deze iPhone 12 versie tussen de € 950 en € 1250 kosten. Een goede prijs voor een uitstekend toestel, daar is niks over te zeggen.

Wist je dat je de iPhone 12 Pro Max ook goed in combinatie met een mobiel abonnement kunt nemen? Zo profiteer je van een voordelig abonnement en hoef je de iPhone niet in één keer af te rekenen. Bekijk hier de mobiele abonnementen met iPhone 12 Pro Max.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer