Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple iPhone 2018 nieuws - het laatste nieuws, tips en release datum over de 2018 iPhones

Hier vind je het laatste Apple iPhone 2018 nieuws. Onze nieuws artikelen bevatten tips, geruchten, informatie en weetjes over de iPhone 2018.

 

Nieuw budget model iPhone een stuk dikker

De website Macotakara, bekend om geruchten met betrekking tot Apple, heeft een paar iPhone dummies in handen gekregen. Dit betreft de drie nieuwste modellen voor 2018. Naast de mega grote iPhone X Plus en een kleiner model, is er ook een versie met aardig dikke randen zichtbaar. Waarom kiest Apple voor een dikkere smartphone?

  • dinsdag 3 juli 2018 15:41

Modernste iPhones zijn voorzien van oled scherm

Apple komt naar alle waarschijnlijkheid in september 2018 met nieuwe iPhones. Het gaat hier om de iPhone SE2 en volgens verwachting om de opvolger van de iPhone X. Deze laatste is in ieder geval voorzien van een oled beeldscherm. Apple zal dit in lijn voortzetten en de volgende nieuwe toestellen ook van oled technologie voorzien.

  • maandag 18 juni 2018 09:48

Vernieuwde videofunctie voor iPhones met dual camera

Smartphones met dual camera’s zijn steeds meer in opkomst. Het voordeel is vooral de mooie scherptediepte, waardoor foto's realistisch tot hun recht komen. Apple is bezig met een vernieuwde videofunctie voor alle iPhones met dual camera. Door deze aanpassing wordt het gebruik van de dubbele camera nog interessanter.

  • woensdag 30 mei 2018 09:51

iPhone 2018 modellen voorzien van snellader

De nieuwste iPhones zijn uitgerust met de snelladen functie. Dit was eerder al mogelijk bij modellen als de S8, S8 Plus en iPhone X. Ook de iPhones uit 2018 bieden snelladen, waarbij de batterij van 0 tot 50% in minder dan 30 minuten is opgeladen.

  • zaterdag 26 mei 2018 11:38

Apple lanceert in 2018 het eerste duel SIM model

Smartphones met dual SIM zijn praktisch en gebruiksvriendelijk. Hiermee is het mogelijk om twee simkaarten of een simkaart en geheugenkaart in het toestel te plaatsen. Apple heeft de dual SIM nooit ondersteund. Volgens de laatste geruchten zal de iPhone 2018 voorzien zijn van twee kaartlades.

  • donderdag 10 mei 2018 09:00

Apple-event maart 2018: Deze 5 dingen verwachten wij

Op 27 maart zal Apple tijdens zijn jaarlijkse Apple-event nieuwe producten en updates presenteren. Een nieuwe iPhone, een update voor iPads, Mac Pro en een iOS update? Dit zijn onze verwachtingen van het Apple-event.

  • vrijdag 16 maart 2018 15:50

Wordt het de iPhone 9, de iPhone 2018 of de iPhone X2?

iPhone brengt al enige jaren nieuwe toestellen op numerieke volgorde uit. Na de eerste generatie iPhone volgde de 3G, opgevolgd door de 4-serie tot en met de 8-serie. Dan is er ineens de iPhone X, het Romeinse cijfer voor 10. Wacht: waar is de iPhone 9 gebleven? Wordt deze binnenkort alsnog uitgebracht of krijg deze een andere naam?

  • woensdag 14 maart 2018 13:50

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 2018, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 7 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.