Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 2018 – prijzen en smartphone informatie overzicht

De iPhone 2018 is uiteindelijk niet gepresenteerd door Apple tijdens het Apple Event, hoewel we de iPhone XR zouden kunnen zien als de 2018-iPhone. Met deze iPhone naam werd eerder wel het budget smartphone model bedoeld, dit naast de iPhones XS en XS Max.

Opmerking: de tekst over deze smartphone gaat verder onder de vergelijker met de beste toestel abonnementen van dit moment...

Noot: onderstaande tekst is inmiddels deels achterhaald:

Een van de betrouwbaardere bronnen sinds jaren is de Apple-analist Ming-Chi Kuo. Hij bracht naar buiten dat hij een 5,8-inch iPhone met oled-scherm verwacht, wat de directe opvolger van de iPhone X zal worden. Daarnaast zei hij dat er wederom in 2018 een Plus model verschijnt. Dit 6,5-inch model krijgt als eerste Plus model een totale make-over gebaseerd op de X. Opmerkelijk nieuwtje kwam naar buiten dat Kuo ook een goedkopere iPhone met lcd-scherm verwacht. Deze ‘budget-iPhone’ zou de iPhone SE 2 kunnen zijn maar dit is nog onduidelijk.

De verwachte iPhones in 2018 zijn:

  • 5.8-inch iPhone
  • 6,5-inch iPhone (Plus model)
  • Goedkoper budget iPhone met lcd-scherm

iPhone 2018 concept

 

iPhone 2018: releasedatum en prijs

Een van de redenen waarom veel consumenten twijfelden over de aanschaf van de iPhone X was de prijs. De duurste iPhone ooit kostte tijdens de lancering minstens €1159,- met zijn broertjes €809,- (iPhone 8) en €919,- (8 Plus) als goedkopere opties (inmiddels zijn deze toestellen goedkoper geworden, omdat er enige tijd is verstreken sinds de introductie van deze smartphones). De vraag is dus hoeveel de nieuwe iPhones zoals de iPhone 2018 dit jaar zullen gaan kosten? Februari / maart 2018 is er bij ons nog weinig bekend over de prijs van de toekomstige iPhones als de iPhone 2018 / 9 en SE 2. Zodra er meer bekend is lees je dat uiteraard op deze website.

De officiële releasedatum van deze nieuwe smartphone ligt in de lijn der verwachtingen; september 2018. Zoals ieder jaar presenteert Apple tijdens een persevent zijn nieuwe gadgets en toestellen. Een weekje later zal hij te bestellen zijn via onze website om vervolgens de daarop geleverd te worden. Houd onze website daarom goed in de gaten voor het laatste nieuws en prijzen. Losse toestellen en abonnementen worden direct op de betreffende pagina's geplaatst, zodra deze beschikbaar komen, of in de pre-order fase komen.

iPhone 2018

Nieuwe functies van iPhones in 2018

  • 5G en Gigabit LTE ondersteuning
  • Draadloos opladen met verre afstanden
  • 3D-camera op achterkant van de iPhone
  • iOS 12 op alle iPhones
  • Apple Pencil mogelijkheden
  • Glazen achterkant en beeldvullende voorkant

De beste alternatieven voor nu

Een deel van de mensen wacht op de komst van de nieuwe generatie Apple smartphones zoals de iPhone 2018, maar niet iedereen heeft zin om weken / maanden te wachten. Is je abonnement afgelopen, en kun je een nieuw contract sluiten, dan is de iPhone 8 met abonnement (of als los toestel), of de iPhone X met abonnement (of als los toestel), op dit moment een goed alternatief voor de in 2018 nog te verschijnen smartphones. Over het algemeen geldt ook dat reeds bestaande toestellen (flink) goedkoper worden zodra er nieuwere Apple smartphones op de markt (gaan) komen. Ook de SE 2 zou een goed alternatief kunnen zijn, zodra die uit is gekomen.