Back to Top
Navigeer:

iPhone 4 accessoires kopen - opladers, batterijen, kabels en meer

Het beste voor jouw iPhone 4

De iPhone 4 is een oude rot in het vak wat betreft Apple devices. Dit device, dat helaas niet meer wordt verkocht, is nog steeds een veel gezien toestel op de Nederlandse markt. Dat de iPhone 4 nog zoveel wordt gebruikt heeft onder andere te maken met de goede hardware die het bevat. Tijdens de lancering was deze telefoon zijn concurrenten ver voor. De high tech hardware maakte van deze telefoon een super krachtig apparaat. Anno 2016 houdt dit in dat hij weliswaar oud is maar nog steeds erg sterk.

De iPhone 4 is dus een oldtimer en met oldtimers moet je voorzichtig omgaan. Daarom verdient dit toestel de beste bescherming die er maar is. Om nog zo lang mogelijk te genieten van jouw Apple device is een goed beschermhoesje van groot belang. Wij snappen dat jij je iPhone 4 zolang mogelijk mooi en goed wilt houden, dus hebben wij de allerbeste cases geselecteerd. Check ze hierboven!

Altijd de beste iPhone 4 accessoires aanschaffen

Een mobiele telefoon is allang niet meer een telefoon alleen. De iPhone is een device waarmee je kan mailen, internetten, connecten, etc. You name it! Vele mensen ervaren dagelijks de vele voordelen van de talloze opties. Echter staat daar wel tegenover dat de batterij zeer snel leegloopt. Gelukkig hebben wij – van iPhone.nl – daar een oplossing voor; externe batterijen. Deze powerbanks die je kunt kopen, zijn uitermate geschikt voor het opladen van je telefoon buitenhuis. Jij wilt nooit meer met een lege batterij lopen? Schaf dan nu snel een externa batterij aan!

Je iPhone 4 accessoires kopen / bestellen met een uitstekende service!

Alle iPhone 4 accessoires van iPhone.nl zijn razendsnel in je bezit door de snelle levering. Naast de leveringstijden is het retourrecht ook optimaal; 30 dagen. Dus welke powerbank, sportarmband, tripods of Apple kabel je ook zal kopen, je hebt 30 dagen bedenktijd om het eventueel terug te sturen. Voor ons is deze service vanzelfsprekend omdat wij altijd voor het hoogst haalbare gaan. Kies nu jouw ultieme gadget uit het ruime aanbod.

Beschermhoesjes en screenprotectors voor iPhone 4

Om je iPhone 4 nog extra te beschermen of te versieren bieden wij ook diverse screenprotectors aan. Zo kun je kiezen uit gehard glas, tempered glass of matte iPhone 4 screenprotectors. Ook bieden wij diverse hoesjes en cases aan voor de iPhone. Van bumpers, agenda covers tot transparante cases en hoesjes wij hebben het allemaal.

Bekijk hier het accessoires aanbod van de andere Apple iPhone modellen: