Back to Top

iPhone 4 hoesjes kopen – goedkope iPhone 4 beschermhoesjes


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Jouw iPhone 4 verdient het beste

De iPhone 4 is een oude rot in het vak wat betreft Apple devices. Dit device, dat helaas niet meer wordt verkocht, is nog steeds een veel gezien toestel op de Nederlandse markt. Dat de iPhone 4 nog zoveel wordt gebruikt heeft onder andere te maken met de goede hardware die het bevat. Tijdens de lancering was deze telefoon zijn concurrenten ver voor. De high tech hardware maakte van deze telefoon een super krachtig apparaat. Anno 2016 houdt dit in dat hij weliswaar oud is maar nog steeds erg sterk.

De iPhone 4 is een echte classic en met dit soort devices moet je heel voorzichtig omgaan. Dit toestel verdient de beste bescherming en niet minder dan dat. Om nog zo lang mogelijk te genieten van jouw Apple device is het van groot belang dat je een goede case gebruikt. Wij snappen dat jij je iPhone 4 zolang mogelijk netjes en goed wilt houden, dus hebben wij de allerbeste beschermhoesjes geselecteerd. Neem eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment hierboven.

Een kijkje in de binnenkant van de iPhone 4

Een case van iPhone.nl heb je niet alleen voor de buitenkant van de iPhone 4 maar ook voor de binnenkant. Veel gebruikers weten niet hoeveel kwetsbare onderdeeltjes er in zo’n Apple device zijn verwerkt. Wij weten dat dit vele duizenden kleine onderdelen zijn. Al deze chips, bedrading en verbindingen zijn enorm kwetsbaar voor schokken. Het zou meer dan zonde zijn als je iPhone 4 het begeeft omdat hij per ongeluk uit je hand valt. Bescherm hem dus met een case van iPhone.nl.

Het oog wil ook wat!

Op iPhone.nl vind je alleen de allerbeste hoesjes voor de iPhone 4. Op iPhone.nl vind je ook diverse cases in verschillende kleuren en soorten. Het ruime aanbod accessoires, auto opladers, iPhone 4 oplaadkabels en nog veel meer. Sla je slag en koop hier voordelig extra mooie dingen zoals screenprotectors voor de iPhone 4. Bekijk de pagina met iPhone 4 accessoires en kies jouw favoriete extra gadget! 

Toch een nieuwere iPhone aangeschaft? Zie hier de andere beschermhoesjes voor jouw model: