Back to Top

iPhone 4 screenprotectors kopen - matte, transparante, gladde, glas en meer

geen producten gevonden met meegegeven parameters

Screenprotector voor je iPhone 4 kopen

Wil jij je iPhone 4 beschermd en krasvrij houden? Kies dan voor een voordelige maar effectieve screen protector! Deze schermbeschermers (die je via ons kunt kopen / bestellen) zijn beschikbaar in verschillende varianten, hieronder kort toegelicht.

Tempered Glass screenprotector iPhone 4

Veruit de bekendste variant is tempered glass. Deze screenprotector is daadwerkelijk een glasplaatje die over de iPhone 4 geplaatst kan woren.

Matte screenprotector iPhone 4 bestellen

De matte screenprotector wordt ook wel 'anti-glare' genoemd en gaat schitteringen van de zon en gluren van anderen tegen. Een prima keuze als je gaat voor dit type iPhone 4 screenprotector en juist deze wil kopen / bestellen.

Normale screenprotector iPhone 4

De goedkoopste optie om te kopen is een 'normale' plastic iPhone 4 screenprotector. Deze beschermt iets minder goed maar is wel een stuk voordeliger.

Accessoires en hoesjes voor de iPhone 4

Naast het aanbieden van screen protectors / schermbeschermers hebben wij ook een overzicht van diverse iPhone 4 accesoires en beschermhoesjes die je kunt kopen. Zo kun je het hele iPhone 4 toestel beschermen en aankleden met de mooiste accesoires.

Bekijk ook eens de andere Apple iDevice screenprotectors: