Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

iPhone 4 screenprotectors kopen - matte, transparante, gladde, glas en meer

geen producten gevonden met meegegeven parameters

Screenprotector voor je iPhone 4 kopen

Wil jij je iPhone 4 beschermd en krasvrij houden? Kies dan voor een voordelige maar effectieve screen protector! Deze schermbeschermers (die je via ons kunt kopen / bestellen) zijn beschikbaar in verschillende varianten, hieronder kort toegelicht.

Tempered Glass screenprotector iPhone 4

Veruit de bekendste variant is tempered glass. Deze screenprotector is daadwerkelijk een glasplaatje die over de iPhone 4 geplaatst kan woren.

Matte screenprotector iPhone 4 bestellen

De matte screenprotector wordt ook wel 'anti-glare' genoemd en gaat schitteringen van de zon en gluren van anderen tegen. Een prima keuze als je gaat voor dit type iPhone 4 screenprotector en juist deze wil kopen / bestellen.

Normale screenprotector iPhone 4

De goedkoopste optie om te kopen is een 'normale' plastic iPhone 4 screenprotector. Deze beschermt iets minder goed maar is wel een stuk voordeliger.

Accessoires en hoesjes voor de iPhone 4

Naast het aanbieden van screen protectors / schermbeschermers hebben wij ook een overzicht van diverse iPhone 4 accesoires en beschermhoesjes die je kunt kopen. Zo kun je het hele iPhone 4 toestel beschermen en aankleden met de mooiste accesoires.

Bekijk ook eens de andere Apple iDevice screenprotectors: